Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dóczi Lajos
Budapest
2023.07.22

Szuper és nagy tudású idegenvezető, széles ismeretekkel rendelkezik.

Dócziné Varga Szilvia
Budapest
2023.07.17

Nagyon sok információt kaptunk, lenyűgözően nagy tudású az idegenvezető.

Horváth Zsuzsanna
Budapest
2023.07.16

A váratlan kihívásokat is jól kezelte az idegenvezető. A buszsofőr is ügyesen vette a kanyarokat. Az étkezés során volt sok saláta.

Tóth Erzsébet
Budapest
2023.07.13

Változatos

Hegyaljai Sándorné
Budapest
2023.07.11

Sok élményt kínál a körutazás.

Simon György
Monoszló
2023.07.06

Az idegenvezető kiváló felkészültségű! Köszönöm!! Jó busz, jó vezetővel! Szerintem Bukarest kihagyható lenne, vagy rövidebb? A szállás is lecserélhető.

Oláh Sándor
Budapest
2023.07.03

Szerintem túl sok a templom.

Simon Andrea
Monoszló
2023.07.02

Tartalmas program, idegenvezető részéről kiváló felkészültség. A szálláson a fürdők tisztasága helyenként nem kielégítő. Köszönjük az idegenvezetőnek a felmerülő problémák megfelelő kezelését.

Kubischné
Dunabogdány
2018.08.23

Nagyon tartalmas program, elég fárasztó volt, főleg a meleg miatt. Az autóbusz vezetőket dicséret illeti meg, Az idegenvezető Gáll Sándorról csak felső fokon lehet irni, nagyon figyelmes, nagy helyismerettel rendelkezett, mindenre figyelt. Nagyon felkészült. Köszönet mind hármuknak. Kár, hogy a Fogarasi program szombatra esett, óriási tömeg miatt sehol nem tudtunk megállni. A Drakula szálló zeg-zuggal, sok lépcsővel nem igazán volt kellemes. Jól éreztük magunkat, szép kirándulás volt.

Nagyné Mokos Anita
Hajdúböszörmény
2017.07.23
Program: Tartalmas, változatos. A lényeges és fontos dolgok benne voltak. Idegenvezető: Jól tájékoztat, jól oldja meg a problémákat. Jó szervező, gyakorlatias, felkészült. Autóbusz: Jó műszaki állapot, de szűk volt a hely a lábamnak. Szállás: Megfelelő komfort. Ár-érték arány jó, jó helyen van.