Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Kubischné
Dunabogdány
2018.08.23

Nagyon tartalmas program, elég fárasztó volt, főleg a meleg miatt. Az autóbusz vezetőket dicséret illeti meg, Az idegenvezető Gáll Sándorról csak felső fokon lehet irni, nagyon figyelmes, nagy helyismerettel rendelkezett, mindenre figyelt. Nagyon felkészült. Köszönet mind hármuknak. Kár, hogy a Fogarasi program szombatra esett, óriási tömeg miatt sehol nem tudtunk megállni. A Drakula szálló zeg-zuggal, sok lépcsővel nem igazán volt kellemes. Jól éreztük magunkat, szép kirándulás volt.

Nagyné Mokos Anita
Hajdúböszörmény
2017.07.23
Program: Tartalmas, változatos. A lényeges és fontos dolgok benne voltak. Idegenvezető: Jól tájékoztat, jól oldja meg a problémákat. Jó szervező, gyakorlatias, felkészült. Autóbusz: Jó műszaki állapot, de szűk volt a hely a lábamnak. Szállás: Megfelelő komfort. Ár-érték arány jó, jó helyen van.
Nemes Anna

2017.07.21
Szállás: 1-2 éjszakán nem volt légkondi. A többi éjszaka 5.
Molnár Zsuzsa
Hajdúböszörmény
2017.07.20
Program: a teljes utazási időt kitöltő jó program. Idegenvezető: Alapos történelmi áttekintést ad, pontos, türelmes.
Vitáris József
Győr
2017.07.20
Program: Jól szervezett volt a program Idegenvezető: Kiváló idegenvezetés Autóbusz: Megfelelő állapot Szállás: Alapvetően rendben
Illés Judit

2017.07.19
Idegenvezető: Felkészült és tájékozott.
Berecz Tüne
Budapest
2017.07.17
Program: Kiváló szervezés, különleges, remek. Idegenvezető: Jó helyismeret. Kiváló, segítőkész, utasbarát, a programokat magas szinten vezette. Szállás: Központban volt, kényelmes és jó szobák.
Jankó József
Tolna
2017.07.17
Program: Duna-Delta Moldávia utvonalon még nem jártam. Idegenvezető: Jól felkészült, segítőkész, nagyon türelmes. Autóbusz: Kényelmes, tiszta. Szállás: Kényelmes, modern, tiszta.
Vincze Gyula
Hódmezővásárhely
2017.07.11
Program: A meghírdetett programon felül több látnivaló is volt. Idegenvezető: Jól felkészült, napra kész idegenvezetés. Autóbusz: A hosszú út során kényelmes volt. Szállás: A célországhoz képest nagyon jók.
Varga Dániel
Siófok
2017.07.05
Program: Duna-Delta Moldávia utvonalon még nem jártam. Idegenvezető: Jól felkészült, segítőkész, nagyon türelmes. Autóbusz: Kényelmes, tiszta. Szállás: Kényelmes, modern, tiszta.