Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szabó Károly Lajosné
Budapest
2022.09.29

Utazásunk programja: príma Idegenvezetés: jó. Autóbusz: rendben. Gépkocsivezető: jó. Szállás: kiváló. Étkezés: szuper. Csak így tovább!

Nyilas Anna
Debrecen
2022.09.22

Utazásunk programja: nagyon bőséges, de mégsem túlzottan sok. Idegenvezetés: mindenhova a legjobb sorrendben mentünk, nem volt üres várakozás sehol. Mindent megnéztünk. Autóbusz: klímás, tiszta, biztonságos buszok voltak. Gépkocsivezetők: a sofőrök nagyon jól vezettek, a célpontig vittek mindenhol. Szállás: a hotel személyzete nagyon kedves. Sokféle szolgáltatást és kényelmet nyújtott. Étkezés: bőséges volt.

Nagyné Tímea
Miskolc
2022.08.26

Mindennel meg voltunk elégedve! Már többször utaztunk az irodával, most sem csalódtunk! Két idegenvezető foglalkozott a csoporttal. A szálloda, az étkezés, a programok számunkra nagyon megfeleltek. Nagyon jól éreztük magunkat! Málta gyönyörű, a tenger csodás! Visszamennénk szívesen!

Horváth Jenő és neje
Miskolc
2019.08.13

Sokadik utunk volt a Prokoval, de az első repülős. A kísérőnk, Klári sokat segített a reptéren, gyorsan haladtunk mindenhol. Csodálatos meleg idő várt bennünket, igazán nem panaszkodhattunk. Szerencse, hogy mindig van nálam egy kendő a táskában (ki tudja milyen templomba jutok be), mert amikor este mi még külön elmentünk helyi busszal, akkor ott nagyon erősen fújatták a klímát. Szerencsére a mi buszunkon mindig kellemes volt a levegő, Klári ezt is elintézte. Meglepett Málta, hogy a méretéhez képest mennyi látnivaló van. Hirtelen nem is tudom, hogy melyik volt a kedvencem. A szálloda kényelmes volt, finomakat ettünk. A halat nem szeretjük, de így sem maradtunk éhen soha, mindig volt más is. A helyi üdítő, a Kinnie meg örök életre a kedvencünk lett, hoztunk haza is amennyi csak a súlykeretbe fért. Talán az egyik buszos kirándulást csinálhatnák a régi, retro buszok közül valamelyikkel. Sikerült lefotózni 3-t is, nagyon szépek. Köszönjük az utat!

B. Aranka
Miskolc
2019.08.11

Az aránylag rövid repülőút miatt esett Máltára a választásunk. Utólag úgy érezzük, hogy jól döntöttünk. Az időjárás szuper volt, ragyogó napsütés végig. A kirándulások is jól sikerültek, Éva mindent nagyon részletesen elmondott. A fordított közlekedést meg kell szokni, oda kell figyelni a járdánál, de második estére már profik voltunk. Nekünk nagyon tetszett Bugibba hangulata, nagyokat sétáltunk a vacsorák után. Jó ez a lehetőség, hogy én választhatok a kirándulás vagy a pihenés, fürdőzés között. Egyértelműen Mdina lett a kedvencünk, ott mintha tényleg megállt volna az idő. Imádtuk a szűk kis utcákat, a színeket, meg összességében az egész szigetet.

Saci
Győr
2019.06.02

Imádtuk a színes forgatagot, a luzzukat, a halászfalut, a gyönyörűen díszített erkélyeket, tulajdonképp mindent. A májusi időpont jó választás volt, tökéletes kirándulóidő, ragyogó napsütés végig, de nincs még nagy kánikula. Azt hittük ennyi idő elég lesz a szigetre, tévedünk. Vissza fogunk még menni biztosan.

H. Julianna
Vác
2019.06.01

Tetszett, hogy nem kötelezőek a programok, eldönthettem, hogy mit csinálok másnap. A szálloda a kategóriának megfelelt, nem volt vele problémánk. Egyik nap elmentünk egyénileg Popeye village-be. Aranyos volt, ott is jól éreztük magunkat. Lehet, hogy ezt is ajánlanám kirándulásként az embereknek. Összességében mindennel meg voltunk elégedve, jövőre is ilyen nyaralós-kirándulós utat választunk.

Róth János
Budapest
2018.08.15

Szuper jó volt a program! Az idegenvezetés pedig kiváló. A buszok tiszták és kényelmesek, a vezető pedig udvarias. Nagyon meg voltunk elégedve a szállással és az étkezéssel is. Kényelmes és jó volt a szervezés.

Éva
Eger
2018.08.13

Boldog középiskolás koromban jártam Máltán utoljára, angol nyelvtanfolyamon voltam két hétig. Ismerősek voltak a helyek, de mégis minden más, ha közben profi idegenvezető mesél. Jó volt nosztalgiázni, jó volt újdonságokat látni. Nem bántam meg, hogy minden kirándulásra elmentem. Jól szervezett program volt, igazán minőségi idegenvezetéssel. Majd egyszer visszamegyek csak nyaralni is. Lehet, hogy újra a Prokoval.

Brandenburg Sándor
Budapest
2018.08.12

Mindkét idegenvezetővel nagyon meg voltunk elégedve. Jól felkészültek és segítőkészek!