Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Kopócsi Ádám
Győr
2023.11.20

Az egész utazás fantasztikus volt. Az ország több részén jártunk. Idegenvezetőnk kedves, segítőkész. Kényelmes hotel, közel a tengerpart. Mindig kényelmes buszokkal közlekedtünk. Nagyon barátságos, szimpatikus ország.

BENKE MÁRTON, KELEMEN DÓRA
Kecskemét
2023.11.01

Színes, dús, tartalmas programok. Szuperül felkészült, segítőkész, kedves idegenvezetés. :) ♡ Tiszta autóbusz. Intelligens, korrekt buszvezetők. Tiszta, komfortos szállás, kedves személyzettel. Az étkezés során is minden teljesen rendben volt. Köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat.

Lengyelné Berecz Enikő
Vámospércs
2023.10.30

Dorottya igazán kedves, előzékeny vezető, mindenre maximálisan odafigyel, nagyon kellemes volt, mint csoportvezető. Nagyon örültünk a nagyvonalú ingyenes reptéri parkolásnak.

PATAKI ÁGNES, MATOS RÓBERT
Dunaújváros
2023.10.29

Kiváló

Trombitás Ildikó, Láng Lajos
Gyöngyös
2023.10.28

Hihetetlen szép dolgokat láttunk. Az idegenvezetés maximális, nagyon tájékozott, kedves. Az autóbusz kényelmes, biztonságos, a vezetők is ügyesek voltak, nem volt probléma. A szálláson nekünk megfelelő volt minden, a reggeli kicsit lehetett volna változatosabb, de így is megoldottuk.

Sipos Antal Árpád, Siposné Kelemen Ildikó
Budapest
2023.05.29

Változatos, az ország több részét bejártuk. Az idegenvezető sok érdekes információt adott, mindig biztosított szabadidőt, jól szervezte a programokat. A nagy busz kényelmes volt, a kicsi szűkös, de az idegenvezető biztosított kényelmes helyeket. A sivatagi túrán nagyon jó volt a vezető. A szállásnak nagyon jó elhelyezkedése van, közel a tengerpart is és tágas a szoba. Kedves a személyzet, van medence. Ízletes helyi ételek is voltak a kontinentális mellett. Márk László csoportkísérő nagyon segítőkész volt, a felmerült problémákat segített megoldani.

Saropoulos család
Makó
2023.05.21

Meg voltunk elégedve, minden főbb nevezetességet megmutattak. Az idegenvezetők szuperek voltak és köszönjük, hogy odafigyeltek és segítettek az allergiás utasoknak. Az autóbusz kényelmes, tiszta, a sofőrök kedvesek, segítőkészek. A szállás nagyon jó helyen helyezkedett el, az étkezés változatos volt. Mindennel elégedettek voltunk, csak az első nap beszállástól a hotel elfoglalásáig volt nagyon kellemetlen a 6 óra várakozás.

Erdős Tamás Andorné
Apostag
2023.05.01

Érdekes volt. Az idegenvezetés széleskörű, segítőkészek mindketten. Az autóbusz jó, a vezető kiváló, a szállás és az étkezés is jó.

Borsos Tamás és neje
Budapest
2023.04.26

Minden 5/5 pont.

Dr. Gizur Tibor László és Sebők Zsuzsanna
Budapest
2023.03.22

Szíjártó Gabi szuper volt, változatos és kiváló idegenvezető.