4 Proko hír, melyről mindenkinek érdemes tudnia

2018.11.12.

Már több mint egy hónapja nyitottuk (2018) téli ünnepi, egzotikus illetve tavaszi és kora nyári útjaink foglalását. Ez azt jelenti, hogy a Proko Travelnél – az országban egyedülálló módon – már októberben lehetőségük nyílt az utasoknak adventi kirándulásuk lefoglalásával egyidejűleg a jövő évi nyaralásukon is bebiztosítani helyeiket. Bár sok időpontunk már betelt, még mindig több utazás közül válogathatnak a november 30-i első adventi kirándulásoktól kezdve, a tavaszi utakon át, egészen a kora nyári európai körutazásokig. A foglalások megnyitását követően mindig nagy roham veszi kezdetét. Törzsutasaink – főként a buszos utak esetében - szeretik minél hamarabb lefoglalni utazásaikat, ezzel bebiztosítva az általuk preferált ülőhelyet, és kihasználva az előfoglalási időszak nyújtotta kiemelt kedvezményt. Idén sem volt ez másképp: a foglalások megnyitása óta már több mint 1500 fő adta le jelentkezését utazásainkra. Ez a szám minden korábbi év eredményeit felülmúlta! Köszönjük Önöknek! :)

 Bajorország ünnepi fényei - Németország legszebb karácsonyi vásárai

1.Alig van már hely a 2018-as téli útjainkra

A foglalható utazásokat tekintve azt mondhatjuk, hogy a téli időszak – amely az adventi, szilveszteri és karneváli periódust foglalja magába – útjainak 80%-a vagy teljesen betelt, vagy csupán néhány szabad férőhellyel rendelkezik. A pótcsoportoknak köszönhetően viszont még van foglalható utazás mindhárom általunk kínált adventi hosszúhétvégén. Advent első hétvégéjén például Bajorország, a másodikon Krakkó, a harmadikon pedig Prága, illetve Ljubljana és Zágráb adventi vásárai várnak Önre, melyek közül az utóbbi 2016-ban és 2017-ben is elnyerte az „Európa legszebb karácsonyi vására” címet. Szilveszteri utazásainkra már nem tudunk helyet adni: több utunknál is nagyobb buszra cseréltük az alap buszméretet, de így is beteltek. Karneváli és Valentin-napi utazásainkig még körülbelül 3 hónap van, így ezeken még vannak szabad helyek, de korlátozott számban.

2.Májusi és júniusi utak sikerei

2019-es útjainknál hiába van esetenként még több mint fél év az utazás indulásáig, közülük több már most teltház közeli. Így, aki szeretne részt venni a júniusi Fehér éjszakák, az Elba-Korzika-Szardínia vagy valamely svájci utazásunkon, annak mindenképpen azt javasoljuk, hogy a következő 1-2 hétben adja le foglalását, mert a korábbi évekhez képest is gyorsabban fogynak a helyek. Új és megújított programjaink közül a Vadregényes Ausztria már most garantált indulású, több mint 50%-a elkelt a helyeknek. Szintén kiemelt érdeklődés van a Gyermekprogramok a tavaszi szünetben, illetve a Tavaszi körutazás Lengyelországban, és a Tavaszi romantika Párizsban utazásainkra.

3.Menetrendváltozások

Törzsutasaink kérésére a 2019-es kora nyári utazásokat idén - a korábbi évekhez viszonyítva - hamarabb megnyitottuk. Némely repülőtársaság ugyanakkor változtatott korábbi menetrendjén, mely érintett a szeptemberben nyomtatott prospektusban szereplő 3 repülős utazást is (a szentföldi, a skóciai illetve a nizzai utakat). A friss menetrendhez illeszkedő dátumok természetesen már megtalálhatók weboldalunkon, így minden utazásnál a végleges időpont látszik. Az utazási irodák élete már csak ilyen, sok külső tényezőtől függünk, de mindig igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást.

4.Most még kedvezményesen foglalhatja le Proko Travel utazását!

2018 november 15. (csütörtök) éjfélig még akciósan foglalhatók a márciustól júniusig tartó időszak utazásai weboldalunkon, illetve partnerirodáinkban! Kiemelt törzsutas kedvezményt vehetnek igénybe az elmúlt 2 évben velünk utazottak, míg új utasainknak előfoglalási kedvezménnyel tudjuk csökkenteni a részvételi díjat. A kedvezmények igénybevételéhez csütörtök éjfélig csak a jelentkezést kell megtenni, a fizetés később is történhet. Nem szükséges továbbá a teljes összeg befizetése sem egyből, csak a 40% előleget kell befizetni a jelentkezést követő 8 napon belül, a maradék 60%-ot elegendő az út indulását megelőző 30. napig. Még nem késő lecsapni a kedvezményes helyekre! Várjuk foglalását a weboldalunkon (www.prokotravel.huwww.prokotravel.hu) vagy partnerirodáink egyikében!

Vissza