Decemberi tudnivalók – előzetes helyfoglalás

2019.12.13.

Rohamosan közeledik az év vége, és hamarosan már 2020-at látjuk naptárunkban. Ilyenkor, mint mindenki, mi is visszatekintünk a mögöttünk hagyott hónapok eredményességére és megnézzük, miben fejlődhetünk a következő évben. Ezekről, valamint a december 16-ai előzetes helyfoglalásról szeretnék most Önöknek mesélni.

2019 a Proko Travel szemszögéből

Pár napja rendeztük meg szokásos évzáró meetingünket, amely során az összes kollégát összehívtuk és közösen kiértékeltük az elmúlt 12 hónap eredményeit. Büszkén mondhatom el Önöknek, hogy a 2019-es év minden idők legjobb évének tekinthető a Proko Travel számára. Több, mint 250 utat vezettünk le, amelyek alkalmával több, mint 10.000 utazó választott bennünket. Továbbá örömmel töltött el a véleménynyilvánító lapok kielemzése is, hiszen minden elemét: program, idegenvezetés, szállás, étkezés kimagaslóan értékelték. A legnagyobb megelégedést az idegenvezetők és a gépkocsivezetők munkáját övezte. Az értékelő lapokból az is kitűnik, hogy Önök számára az egyik legfontosabb a minőségi szállás. Ezért 2020-ban erre kiemelt figyelmet fogunk fordítani, és egyre több kicsivel drágább, de magasabb minőségű szállást fogunk választani, mert látjuk, hogy erre van igény utasaink körében. Egy, többeknél előforduló kritikával is találkoztunk, amely a glutén -, tej -, és egyéb mentes ételek hiányára vonatkozott. Ezzel kapcsolatban sajnos kicsi befolyásunk van a hotelek felett, de ígérem, hogy megpróbálunk ennek orvoslása érdekében is lépéseket tenni.

Előzetes helyfoglalás a nyári utakra

A nyári utak megszervezése már egészen november eleje óta folyamatban van. Mivel több, mint 100 útról beszélhetünk, így mind a szállások lekötése, mind a katalógus megszerkesztése hosszú időbe telik. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy sok munkahelyen már december végén, de legkésőbb január elején le kell adni a szabadságigényeket, ezért a Proko Travelnél bevezettük az előzetes helyfoglalás lehetőségét. Ennek köszönhetően akár már december 16-án bebiztosíthatja helyét álomutazásán. Mivel a katalógusok még nem készültek el, és az árak még nem ismertek, ezért a foglalás természetesen semmilyen kötelezettséget nem von maga után. Így, ha közben meggondolja magát és inkább egy másik úti célt választ, akkor az is megoldható. A katalógus megjelenését követően fogunk megjelölni egy határidőt, ameddig meg kell erősíteni és rendezni kell az előzetes helyfoglalásukat. Addig pedig helyét biztosítva, nyugodtan hátradőlhet karosszékében és elkezdheti nézegetni a 2020-as utazásának helyszínéről készült képeket és tudnivalókat.

Az előzetes helyfoglalásban résztvevő utak természetesen biztosan be fognak kerülni a nyári katalógusba, azonban szeretném felhívni a figyelmüket, hogy ezeken túl új desztinációkat is találhatnak majd az ajánlataink között. Ezeknek az utaknak a szerkesztéséről és összeállításáról mind házon belül, mind a partnerekkel még folynak az egyeztetések. Az új utak programjainak megszervezése, valamint a szállások felkeresése mindig nagyobb munkával jár, mint a már meglévő helyszínek, partnerkapcsolatok újbóli felkeresése. Ezért kerülnek ezek később meghirdetésre.

Decemberi kavalkád a Proko Travelnél

Engedjék meg, hogy az év utolsó hónapjáról is ejtsek néhány szót, hiszen ez, mint minden cégnél, nálunk is egy elég mozgalmas időszaknak számít. A napjaink jelentős részét az adventi utazások töltik ki. Feltűnően magas létszámmal vettek részt utasaink a repülős római, valamint barcelonai karácsonyi kirándulásokon. Nagy öröm ez számomra, hiszen ezek az útjaink idén debütáltak. A mediterrán desztinációk mellett, a hagyományos adventi utak továbbra is népszerűek utazóink körében. Így, több, mint 20 adventi és a szilveszteri utunk fog indulni összesen 2019-ben. Az utóbbiaknál problémát jelentett, hogy lett volna még érdeklődő és hely is a buszokon, azonban a szállodák visszavették a szobakapacitást, így sajnos limitálnunk kellett az jelentkezések visszaigazolását.

Ünnepek a Proko Travelnél

A karácsony a szeretet ünnepe így idén úgy döntöttünk, hogy utasaink mellett árva gyermekek arcára is megpróbálunk mosolyt csalni a karácsonyi időszakban. Ezért decemberben minden foglalás után, ami 1. és 20. között érkezik, 1000 Ft-ot adományozunk az "Értünk" Szegedi Csecsemőotthoni Alapítvány számára. Nagy örömünkre szolgál, hogy az első hetet követően már több, mint 150.000 Ft gyűlt össze, és reméljük, hogy ez tovább fog gyarapodni a hátralévő napokban. Bízom benne, hogy ezáltal szebbé tehetjük az állami gondozott gyermekek karácsonyát.

Ne feledje, az előjelentkezés december 16-án indul, amelyet Facebook oldalunkon is jelezni fogunk. Válogasson bátran, foglalja le nyári utazását, de ami a legfontosabb töltse kellemesen, szeretteivel a karácsonyi ünnepeket!

Vissza