Foglalhatók ünnepi útjaink!

2017.08.18.

Csütörtökön (2017. augusztus 17-én) délben megnyitottuk ünnepi útjainkat, azaz foglalhatóvá váltak az adventi, szilveszteri és Valentin napi ajánlataink! Sok szervezés jellemezte az elmúlt időszakot, amelyben a már korábbi években is megrendezett útjainkat tökéletesítettük, valamint új úti célokat gyűjtöttünk.

Advent kirándulások 2017-ben

Advent Prágában - Proko Travel utazás

A karácsonyi vásárok talán a leghangulatosabb helyek a téli időszakban. Ekkor ünnepi díszbe öltöznek Európa nagyvárosai és az árusok kézműves termékeikkel és a helyi gasztronómia elemeivel kápráztatják el a látogatókat. Egy forró csoki Bécsben, vagy egy glühwein (forralt bor) valamelyik bajor adventi vásárban az ember testét és lelkét is melengeti. Adventi útjaink a környék legszebb karácsonyi vásárait járják be. Mindegyik utunk 3 napos lesz, és összesen 5 ajánlat közül választhatnak utasaink. Megtapasztalhatják a karácsonyi készülődés páratlan hangulatát Prágában, a mindig lenyűgöző német adventi vásárokat Bajorországban, vagy Észak-Olaszország különleges ünnepi fényeit. Lengyelországban a kulturális látnivalók mellett a helyi gasztronómiát is kipróbálhatják. Bécs elmaradhatatlan eleme az adventi kínálatnak, melyhez idén extraként Mariazell meghitt városkáját és Pozsony ünnepi forgatagát raktuk hozzá, melynek köszönhetően egy egészen egyedülálló út jött létre.

Szilveszter különleges helyszíneken

Az év végére is tartogatunk meglepetéseket. Aki külföldön szeretné köszönteni az újévet, annak 4 ajánlattal készültünk, melyek mindegyike négynapos. 2018-ban január elseje hétfőre esik, így a munkahelyek nagy része másodikán már kezd is, ezért minden szilveszteri utunk programjában elsejei hazautazás szerepel. Több új szilveszteri ajánlatot is kínálunk! Szerintem az egyik legkülönlegesebb az olasz szilveszterünk, melynél a résztvevők Velence városában, a gyönyörű Szent Márk téren töltik az év utolsó óráit. Értelemszerűen ebben a programban szilveszteri vacsora helyett a téren zajló mulattságnak lehet részese a csoport, ahova este 10 óra körül érkeznek, és kb. fél 1-ig tartózkodnak majd. Szlovéniában is velünk ünnepelhetik az újévet, ahol a híres postojnai cseppkőbarlang melletti szép, 4*-os szállodában lesz egy vacsorával egybekötött szilveszteri buli. Elmaradhatatlan erdélyi utunkon a marosvásárhelyi szállodában várjuk 2018-at. Mindezeken felül Dél-Lengyelországba is tervezünk egy óévzáró – újévköszöntő utat melynél a sóbányájáról híres Wieliczka városában veszünk részt az ünnepi gálavacsorán.

Valentin nap, karneváli extrával

Idén külön útcsoporttal készülünk Bálint névnapra, ismertebb nevén a Valentin napra. Kuriózum, hogy összekötjük a szerelmesek ünnepét a velencei karnevállal. A négynapos úton meglátogatjuk Európa leghíresebb karneválját, Valentin napján pedig Rómeó és Júlia városába, Veronába szervezünk egy kirándulást, ahol este – fakultatív program keretei között – egy hangulatos vacsorán vehetnek részt a párok. Egy szintén négynapos prágai utazást is szervezünk a szerelmesek ünnepén, mely során egy hangulatos vacsorát tölthetnek el az utasok február 14-én. Megéri minél hamarabb kiválasztani, és le is foglalni a téli utazásukat, hiszen október 16-ig minden adventi, szilveszteri és Valentin napi utunkra előfoglalási kedvezményt adunk!

Október 23.

Önök is észrevehették, hogy az október 23-ai hosszú hétvégére szervezett útjaink nagy része betelt, nem foglalható. Jelenleg is folyik a kapacitásbővítés, ezért ha esetleg el szeretne valahova utazni, és szívesen tenné ezt velünk, egy kis türelmét szeretném kérni! Bővített ajánlataink hamarosan felkerülnek a weboldalra! Tavaszi ajánlataink még szervezés alatt állnak, de rövidesen azokról is tájékoztatni fogom Önöket!

Vissza