Hamarosan lejár az előfoglalási kedvezmény

2020.03.17.

A hűséges Proko Travel-es utasok bizonyára tudják, hogy irodánk munkatársai minden évben kedvezményes foglalási lehetőséggel kedveskednek a nyári utakra vonatkozóan. Ennek a kedvezményes foglalási időszaknak azonban hamarosan vége, így emlékeztetőként összeszedtem a főbb tudnivalókat Önöknek ezzel kapcsolatban.

Mely utakra érvényes az előfoglalási kedvezmény?

A Proko Travel előfoglalási kedvezménye a 2020. július 1. után induló utakra érvényesíthető. Ennek megfelelően Ön választhat akár repülős, akár buszos utazást, ha az az említett dátum után indul – és a határidő előtt leadja foglalását -  Ön biztosan részesül az előfoglalási kedvezményben. Ugyanez mondható el az új utazásokról is. Ahogy korábban beszámoltam róla, idén 17 új utazást szerveztünk meg kedves utasaink igényei és visszajelzései szerint. Az utak igen sokszínűek lettek, így valóban mindenki talál maga számára szimpatikus utazást, legyen szó: környező országokról, Európán kívüli, távoli desztinációkról vagy akár pénztárcabarát városlátogatásokról.Proko Travel  - előfoglalási kedvezmény - 2020 - utazás

Mekkora összeget jelent ez a gyakorlatban?

Az előfoglalási kedvezmény segítségével a feltüntetett teljes ár 5 százalékát takaríthatják meg és költhetik inkább nyaralási emlékekre vagy szuvenírre a család a számára. Az előfoglalási kedvezmény mértékének maximuma 10.000 Ft. Emellett szeretném kiemelni, hogy büszkék vagyunk arra, hogy évről-évre több mint 20.000 utazó választ minket. Azon kedves utasainknak, akik az elmúlt két évben legalább egyszer velünk utaztak további kedvezményt biztosítunk. Törzsutasaink az előfoglalási időszak alatt, 7 százalék, ezt követően pedig 5 százalék kedvezményben részesülhetnek, amely összevonható a 65 év feletti ajánlatunkkal is. A fentieket összevetve tehát elmondható, hogy két fő esetén a kedvezmény mértéke, akár 30.000 Ft is lehet, amelyből úgy gondolom már valóban szép dolgok vásárolhatók, egy-egy utazás során :)

Meddig foglalhatom le kedvezményesen az utamat?

Előfoglalási kedvezményünk 2020.03.20-án (pénteken) a végére ér. Ezt követően már nem lesz lehetőségük arra, hogy kedvezményesen foglalják le 2020. július 1. után induló pihenésüket. Ahogyan a Magyar Utazási Irodák Szövetsége is jelezte, nem javasolja a nyári utak lemondását, hiszen a jelenlegi helyzet várhatóan sokat javul majd – így én is arra biztatom Önöket, hogy foglalják le nyári és őszi utazásaikat most, hiszen a kedvezmény már nem lesz elérhető a későbbiekben. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy …”Ön is megérdemel egy kis pihenést!”

Vissza