Travel Friday a Proko Travelnél

2019.11.21.

Az elmúlt napokban bizonyára Önökkel is lépten-nyomon szembejött a Black Friday, azaz fekete péntek kifejezés. Idén is úgy döntöttünk kollégáimmal, hogy mi is tartunk egy ehhez hasonló napot, annak érdekében, hogy megháláljuk az Önök folyamatos bizalmát és lojalitását. Erről szeretnék pár sort írni Önöknek.

Pár szó a Black Friday-ről

A mára már hazánkban is elterjedt kifejezés, a Black Friday, az amerikai kontinensről származik, és a hálaadást követő első péntekre esik. Hazánkban jellemzően online áruházak oldalain, vagy elektronikai eszközöket forgalmazó üzletekben találkozhatnak az ehhez kapcsolódó kedvezményekkel.

Az ajándékvásárlás minden évben fejtörést okoz az emberek számára és sok esetben a kedvezmények hatására olyan felesleges tárgyakat is megvásárol az ember, amit egyébként sohasem vett volna meg. Számomra egy közös utazás a feleségemmel az az ajándék, aminek a legjobban tudok örülni. Innen jött az ötlet, hogy lehetőséget kínáljunk törzsutasaink számára, hogy kedvezményes áron juthassanak hozzá egy számukra új, vagy már ismert vidék felfedezéséhez.

Black Friday a Proko Travelnél - utazási kedvezmény

Miért jó a Travel Friday?

Ha utánaszámolnak hamar észreveszik, hogy a holnapi Travel Friday kedvezményünk egy héttel hamarabbra esik, mint a hagyományos fekete péntek. Tudjuk, hogy egy utazás a szép emlékek mellett jelentős anyagi ráfordítást jelenthet a családok számára. Ezért fontosnak találtuk, hogy utasaink a karácsonyi nagy bevásárlások előtt - esetleg azzal összekötve - lefoglalhassák pihenésüket. Hiszen így amellett, hogy olcsóbban jutnak hozzá utazásukhoz, előre tudják tervezni a költségeket is. Sőt akár még a fa alá is betehetik, mint meglepetés.

Továbbá sok helyen találkoznak azzal a problémával a vásárlók, hogy az „akciós” ár igazából nem is olyan kedvező, hiszen egy áremelés előzi meg a fekete pénteket. A Proko Travelnél fontos számunkra, hogy az árcsökkentés valós legyen. Így nálunk a katalógusban szereplő árakhoz képest biztosan jobban fognak járni azok, akik kihasználják a holnapi árengedményeket.

 

Nem utolsó sorban pedig, ahogyan már utaltam rá korábban szerintem a közös élményszerzés mindig jobb ajándék, mint a sokadik sál, illetve egyéb kacat, ami a következő évben valamelyik doboz alján végzi a gardróbban. Ezért változatos palettát kínálunk kedves törzsutasaink számára. A kedvezményes ajánlatok közt az adventi és a hagyományos európai utakon felül egzotikus, kontinensünktől távoli utakat is megtalálhat. Többek közt Indokína felfedezése is szerepelni fog a kedvezmények között.

Remélem, örömmel fogadják a kezdeményezésünket, és hogy ezzel is segíteni tudjuk a karácsonyi ajándékválasztásukat. Tekintse meg akciós ajánlatainkat weboldalunkon ma és foglaljon holnap, , hiszen egy évben csak egyszer van Travel Friday.

 

Vissza