Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése
Utasaink véleménye

4.9

 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (13)
 • Hasonló utak

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA

Menetrend függvényében elutazás Barcelonába. Megérkezés után metróval transzfer a szállodába (szállásunk metróközeli). Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és megkezdjük a város megismerését. Bemegyünk a központba, ahol első látványosság a Katalónia tér, melynek közelében kezdődik a Gótikus negyed. Ennek egyik legszebb épülete a Szt. Eulália katedrális. Ezt követi a Királyok tere, majd a La Rambla, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg, ennek végénél van a Kolumbusz-oszlop, majd a tengerpart.) Városnézésünk után szabadprogram a belvárosban. Szállás Barcelonában.

2. NAP: BARCELONA

Reggeli után elmegyünk és megtekintjük Antoni Gaudí legszebb alkotásait, a grandiózus Sagrada Família bazilikát, majd ezt követi a Güell-park. Ide a belépőt az útra történő jelentkezéskor kellett kérni, mert a jegyeket, a nagy igény miatt, előre meg kellett rendelni. „Gaudí mestermunkák belülről” (2 belépő + idegenvezető): 50 €. (helyszíni jegyvásárlás nem lehetséges) Ezután a város fölé magasodó Montjuic hegyre megyünk fel. Itt található az Olimpiai stadion, és szép rálátás is van innen a belvárosra és a tengerre. A nap fennmaradó részében van lehetőség egyénileg sétálni a városban, de ha valaki akar, akkor múzeumba is tud menni: pl. Tengerészeti Múzeum. Este lehet étkezni, ( tapas bárok sora várja a vendégeket) nézelődni, gyönyörködni az esti városban. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: BARCELONA - BUDAPEST

Reggeli után ezen a napon az idegenvezető azokkal megy, akik szeretnék megtekinteni az FC Barcelona labdarugó csapatának stadionját és relikviáit (belépő). A Camp Nou-hoz metróval megyünk ki. Megtekinthető a stadion, a sok kupa, a pálya és az öltözők is. Aki nem jön a stadiontúrára, annak javasolt a skanzen jellegű „Spanyol falu”, vagy a Katalán Múzeum megtekintése. Programunk után visszamegyünk a belvárosba és lesz mód a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n nézelődni. A hangulatos piacon kóstolhatunk számtalan gyümölcsöt, de megnézhetjük a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találjuk az Akváriumot és egy izgalmas IMEX mozit, de felmehetünk a Kolombusz szobor tetejére is. Szabadprogram egészen addig, amíg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

LátnivalóBelépődíj
Barcelona metró (72 órás jegy)24 €
Santa Eulalia7 €
Barcelona stadion32 €
IFA6 €

Belépők ára: kb.: 69 €

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Program
4.9
Idegenvezető
5.0
Szállás
4.8
Ellátás
4.9
Gyakori kérdések
Danyiné Szednicsek Ágnes
Budapest
2023.05.12

Mindent láttunk ami a 3 napba belefért. Segítőkész, szuper szervező az idegenvezető. Mindent köszönünk! A szállás tiszta volt, kényelmes és rendezett, metróközeli. Bőséges, változatos reggeli. A hivatalos programtól többet kaptunk, ezúton is köszönet az idegenvezetőnek!

 • 5.0
Bakos Bianka
Gyöngyöstarján
2023.05.02

Nem volt zsúfolt, mindenre volt idő. Miklós a legjobb!

 • 5.0
Mongyiné Régert Katalin
Mohács
2023.04.30

A program jó volt, mindent láttam, amire kíváncsi voltam. Szuper idegenvezető, kedves, lelkiismeretes, segítőkész, tájékozott. A szállás a célnak megfelelő, tulajdonképpen csak aludni jártunk oda. A reggeli bőséges, ízletes. Sok segítséget kaptunk, pl. metró jegyvásárlás, repülőjegy kinyomtatás.

 • 5.0
Kosztolányi Mónika, Kruppa Péter
Piliscsév
2023.04.26

A program Barcelona főbb látnivalóit tartalmazza, segítőkész, kedves, rendkívül tájékozott volt az idegenvezető. A szállás tiszta, a célnak maximálisan megfelelő.

 • 5.0
Szabó Krisztina, Pintér István
Budapest
2023.04.23

Kicsit fárasztó volt a sok metrózás.

 • 5.0
Kersch Mária
Üllő
2023.04.22

A program minden gyönyörűséget tartalmazott. Az idegenvezetés nagyszerű, sok-sok történelmi, szépművészeti, irodalmi ismeret, bibliai utalás. Élveztem. A szállás teljesen megfelelt az igényeimnek, az étkezés során rendkívül gazdag volt a választék. Máskor is utazom a Prokóval.

 • 5.0
Lukács Izabella, Takács Bálint
Pécs
2023.04.20

Kiváló idegenvezető, komplex program a rövid idő alatt.

 • 5.0
Czikkely Anna, Czikkely Andrásné
Kiskunmajsa
2023.04.15

Kiváló az idegenvezetés.

 • 4.8
Hágendorn Józsefné
Komló
2023.04.14

Nagy tudású, remek, sokat tudó idegenvezető.

 • 5.0
Veréb János Tibor
Szeged
2023.04.12

Bőséges programkínálat.

 • 5.0
Kinyomtatom a programot
Barcelona tavasszal úthoz hasonló utazások