Nyitólap  /  Blog  /  Európa  /  Spanyolország 1.

Spanyolország 1.

2010.09.13.

Írtam választ az előző blogom után a feltett kérdésekre.
Megérkeztünk. Tegnap bécsi átszállással megérkeztünk Barcelonába. Várt bennünket a spanyol transzfer busz és vitt Lloret de Marba a Xaine park (interneten megnézhető) szállodába. Kb. ½ 4-re értünk ide. Szobafoglalás után tartottam egy általános tájékoztatást; szálloda szolgáltatásairól, fakultatív programokról, Lloret de Mar-ról… Szabadprogram volt vacsoráig. A hőmérséklet 30 C körüli. Itt van a másik PROKO-s csoport is, akik busszal érkeztek (Nyugat-európai körutazás –spanyolországi nyaralás, és a Spanyolországi szieszta).
Ők Barcelona – Montserrat fakultatív programot csinálták tegnap. 20 óra körül értek a szállodában. Ezt követően átvettem a csoport 60%-át, ugyanis kolléganőm Juhos Kata ma (kedden) elindult Madridba (4 napos program) a Sziesztásokkal. Én maradtam a saját csoport 20 tagjával, és a Ny-európai körút 21 tagjával Lloretbe. Este összeismerkedtem ezekkel az utasokkal is. Ma szabadprogram. Most reggel vettem észre, hogy nem is tettem be fürdőruhát és napozós törölközőt a csomagomba. No mindegy, amennyit egyébként is fürdenék… Eddig (14 h) az irodával beszéltem skypon és az itteni aktuális dolgokat intéztem. Ma még felveszem a kapcsolatot a partnerrel, mert igazság szerint azért jöttem ki, hogy egy fél nap kell, hogy átbeszéljük az idei évet és a jövő évet velük.
A program úgy néz ki, hogy holnap Barcelona – Montserrat városnézés, szerda Marineland – csúszdapark –delfinarium, csütörtök – hajókirándulás és este a madridiak visszaérkezése, péntek Andorra és Flamenco show, szombat buszosok hazaindulnak, repülősöknek szabadprogram, vasárnap 03:30 (!) –kor transzfer a reptérre és hazarepülés.
Majd még mesélek a programokról, hangulatról… (az idő továbbra is jó)

Vissza