Fejlesztés és a svájci frank

2011.08.09.

 

Úgy tűnik, mégis elkiabáltam. Pénteken, amikor mentem véglegesíteni a pesti irodát közölték, hogy „ ja tegnap kiadtuk másnak”. Kérdeztem, hogy mennyire korrekt ez úgy, hogy velük voltak tárgyalásban. No comment. Szóval még mindig keresünk jó irodahelyiséget Pesten. Tényleg, ha valakinek van ötlete, nyugodtan javasolhat. Paraméterek: Pest, inkább VI., VII., XIII. ker. kb. 50 m2 , jó lenne, ha galériás lenne.  Utcai, valamennyi kirakattal és ne lepusztult házban.

 

 

 Makói kolleganők felrótták nekem – teljesen   jogosan –, hogy nem is említettem, hogy mennyire megszépült, megújult a makói irodánk. Teljesen kicseréltük a belső berendezést, szépítettünk a portálon… Mindenkinek nagyon tetszik az új iroda. Ha a közelben járnak, feltétlenül tekintsék meg.

 

 

A mai másik téma Svájc. Ha rám hallgatnak, szeptemberben elutaznak velünk a „Nagy svájci körút”-ra. Ez nem vicc és nem reklám. Egyszerű józan számítás. Mi ezt az utat 215 Ft-os svájci frank árfolyammal kalkuláltuk. Mi attól függetlenül, hogy mennyire megerősödött a svájci valuta, nem emeltünk árat. A frank most kb. 255 Ft. Jövőre minden szállás min. 20 %-kal lesz drágább. Ebből következően az út ára is min. 15 % - 20 % -kal lesz drágább jövőre, mint idén volt. Ez egyben nagy dilemma is nekünk, hogy a piac miként fogadja el ezt a jóval magasabb árat. Melyik úttípusból hány időpontot indítsunk, és még nem beszéltem arról, hogy vajon hol ennek a vége. Milyen árfolyamon fog megállni a svájci frank ? Egy szó mint száz, ha mostanában Svájcba akartak utazni, akkor utazzanak most és SOS jelentkezzenek a szeptemberi svájci útra , még 215 Ft/1 CHF árfolyamon.

 

 

Ígérem a héten összerakom a „Szilveszterezzen a PROKO TRAVEL-lel” utat. Ha meglesz, egyből értesítem Önöket.

 

Vissza