Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Prosi

Prosi

2013.01.24.

Tegnap kinyomtattuk a katalógust. Ott voltam végig a nyomtatás alatt. Szerintem elég szép lett, de ahogy mondani szokták nem az a fontos, hogy nekem tetszik, hanem az a lényeges, hogy Önöknek pozítív véleménye legyen az új stílusú katalógusról.
Tényleg örülnék, ha őszintén elmondanák a véleményüket. Akár pozítív akár negatív. Abból tanulunk.
Jövő héten érkezik az első adag ami már össze lesz tűzve és méretre lesz vágva. Aki kért annak borítékolunk be és szerintem a jövő hét közepén postázzuk. Ha valaki febr. 04-ig nem kapna katalógust és kért, attól azt kérném, hogy ezt jelezze a szegedi iroda felé.
Mint látható a web oldalunk is megújul (megújult). Azért mondom inkább jelen időben, mert most is dolgoznak rajta a fiuk. Napról-napra kerülnek fel újdonságok és rövidesen a foglalási lehetőségek (1 -3 nap múlva) az interneten keresztül is beindulhatnak.
Még vannak bizonyos problémák, de azon dolgozik a team, hogy ezek minél előbb megszűnjenek. Kérek egy kis türelmet Önöktől. Tudják minden új dolognak be kell állnia.

Egy érdekesség. Február végi Costa -Rica csoportunk (lásd téli katalógus vagy web oldalunk) indulni fog.
Én fogom vinni idegenvezetőként. Ez azért lehet érdekes, mert természetesen onnan is írok beszámolót.
Jaj még annyi ehhez, hogy ha nem változik a repülőjegy ár, akkor még tudunk felvenni rá utast. Szóval ha valaki SOS meggondolja magát akkor február 27-től (ez az új és JÓ időpont) eljöhet velünk Costa - Ricára. Az ár nem változott a katalógusban jelzetthez képest, ellenben az útlevélnek 6 hónapig érvényesnek kell lenni majd még ESTA-t (USA-ba beutaztatási engedély) is kell kérni (Ott történik az átszállás és ha valaki az USA légterébe lép annak kell engedély erre). Ha valaki gondolkodik a dolgon a szegedi irodában (akár telefonon keresztül is) minden információt megkaphat.
Costa - Rica
Visszatérve a nyári katalógusra, a partner irodáknak is rövidesen visszük ill. küldjük a katalógusokat. Jövő hét elején már K-Magyarországon terítünk. Remélem mindenki időben hozzá fog tudni jutni az új kiadványunkhoz.

Vissza