Prospektus véghajrá

2018.01.12.

Amire nem lehet felkészülni…

Október óta folynak az előkészítő munkák a nyári prospektusunkkal kapcsolatban. Hiába azonban a hónapok óta tartó munka, vannak dolgok, amikre egyszerűen nem lehet felkészülni. Az elmúlt két hét során több olyan, rajtunk kívül álló esemény következett be, ami alapjaiban módosította az elképzeléseinket. Éjféli napsütés utunk esetében például a svéd komptársaság menetrend változtatása miatt kezdtünk komoly átszervezésekbe. A komp ugyanis, amelyet hazafelé használtunk volna, azon a napon nem indul. Ebből kifolyólag az egész programot át kellett variálnunk, repjegyeket és szállásokat kellett átfoglalnunk. Konkrétan egy már késznek gondolt út szervezését kezdhettük előröl. Ugyancsak váratlan meglepetésként ért bennünket, amikor az egyik spanyol utazásunknál a szállás jelezte, hogy a teljes foglalásunkat módosítani kell. Ennek oka, hogy az adott szálláshelyen a mi időpontunkban kerül megrendezésre egy 3000 fős rendezvény, amelyhez az adott hétre a szálloda minden egyes szobáját lekötötték. Ebben az esetben is sürgősen cselekednünk kellett. Természetesen ezekből a módosításokból Utasaink semmit nem fognak érezni, csak nekünk okozott némi fejfájást.

Éjféli napsütés - Nordkapp

A Proko prosi számunkra „Szent írás”

Muszáj mindent még most lefixálnunk, hiszen nálunk a legelső katalógusunktól kezdve alapvető szabály, hogy a prospektus elkészültét követően se programban, se árban, sem időpontban nincs változtatás. Amit egyszer ott leírtunk, ahhoz a végsőkig tartjuk magunkat. Valami óriási kényszerhelyzetnek kell jönnie a módosításhoz. A 2010-es izlandi vulkánkitöréshez kötődő repülési tilalom volt például ilyen, vagy a Malév csőd közel 6 éve.

Az előzetes helyfoglalásról…

Előzetes helyfoglalás a Proko Travelnél

Nagy örömmel tölt el, hogy előzetes helyfoglalásunk időszakában idén több helyet tetettek el utasaink, mint bármely korábbi év során. Ezúton is köszönjük a bizalmat! A lehetőség egészen a végleges foglalás megnyitásáig továbbra is fennáll: mindenféle kötelezettség nélkül foglalhatják le helyeiket útjainkon, majd a végleges ár és program ismeretében eldönthetik, hogy ténylegesen szeretnének-e rajtuk részt venni. Az előzetes foglalást weboldalunkon keresztül, az adott utat kiválasztva 1 perc alatt megteheti, vagy bármely értékesítő partnerünkhöz is bemehet, aki leadja számunkra a helyfoglalást.

A főszezoni prospektus várható megjelenése

A kész katalógusokat január utolsó napjaiban fogjuk kézhez kapni a nyomdától. Bár Magyarország egyik legfejlettebb nyomdájával dolgozunk, így is közel 1 hétre van szükség a 100 oldal több tízezer példányban történő elkészítéséhez. Ráadásul a borító egy nagyon speciális technikával készül, amelyet Magyarországon csak kevés nyomda vállal és igen időigényes. Mindenesetre január utolsó, legkésőbb február első napjain már nyomtatott formában is elérhető lesz a 2018-as prospektusunk! Persze nem kell ezt kivárni azoknak az Utasainknak, akik hamarabb szeretnék leadni végleges foglalásukat, hiszen január 22-26 között megnyitjuk online foglalásunkat! Ettől kezdve akár weboldalunkon, akár viszontértékesítő utazási partnereinknél megtehetik foglalásaikat. (A pontos időpontról a következő hét folyamán tájékoztatom Önöket.)

Vissza