Újdonságok

2012.11.25.

Kezdenek kialakulni az új utak.
1. Lesz 5 napos "Észak- Olasz tóvidék" utunk, Garda-tó, Comói-tó, Lago Maggiore. Lesz benne hajózás (2 tavon is) és városlátogatás.
2. A veronai operaelőadás programon is változtatunk, hogy ha valaki ismét el akar jönni egy előadásra ne ugyanaz legyen a kiegészítő program mint idén. A  módosítás: Cremona, Parma, Mantova kirándulás lesz benne. Előadás tekintetében pedig várhatóan az Aida és a Nabucco.
3. Valószínűleg lesz Izland, várhatóan 6 - 7 napos és az ország ny-i és középső részét fogja érinteni.
4. Elképzelhető egy új orosz ajánlat. Repülővel Kijevig majd busz Moszkváig, ott is városnézés, majd repülővel haza.
5. Komoly változások lesznek az osztrák utaknál. Lesz egy túrázós a Silvretta környékén (Ny-Tirol) és többet átírunk, érdekesebbé teszünk (legalább is ez a célunk).
6, Minden tavalyi program maradt, de néhányat átírok, módosítok, az idegenvezetőkkel történt egyeztetések alapján.
7.Jó hír,  hogy biztos lesz olyan út melynek nem változik jövőre az ára.
Legközelebb írok néhány már fix útnak az indulási időpontját, hogy ha valaki tervezni szeretne, akkor tudjak segíteni neki.
Amivel problémában vagyok, hogy milyen utakat tervezzek május végére, június elejére, továbbá októberre és esetleg novemberre. Sajnos jövőre csak aug 20-a körül várható 4 napos ünnep. Se március 15 se okt. 23 nem lesz 4 napos ünnep, pedig arra lehetett sok ajánlatot csinálni.
Ha van ötletük szívesen veszem a segítséget.

Szépen telik az erdélyi Szilveszter. Már biztos, hogy elindul. Dobos Árpi, aki mindig szokta kísérni az erdélyi csoportokat, Ő lesz az idegenvezető rajta.

Még egy utolsó info. Dec közepén Siófokon lesz az év értékelő összejövetelünk. Ott szavazunk a legjobb képekre és ott sorsoljuk ki a beküldött véleménynyilvánító lapokból a 3 nyertest. Miért mondom ezt? Azért, mert ha valakinek van képe amit szeretne elküldeni, akkor SOS küldje.A dec. 8-i Adventen készülő képek még beküldhetőek, ha hétfőn vagy kedden feladják az info@prokotravel.hu címre. Csak olyan képet küldjenek, amelyet ha kiválasztunk betehetjük a katalógusunkba, vagy feltehetünk a web oldalunkra.
 

Vissza