5 bakancslistás élmény egzotikus útjainkon

2018.10.09.

Minden eddiginél szélesebb egzotikus kínálattal készültünk 2019 tavaszára! Összesen 15 Európán túli utazással várjuk Utasainkat, amelyeken Afrika, Ázsia és Amerika legszebb helyeit fedezhetik fel velünk. A varázslatos helyszínek igazi bakancslistás élményekkel várják Önöket, most ezek közül hoztam el 5-öt:

1. Pingvin les a Magdalena-szigeten

Az egyedülálló élményt Tűzföld és Patagónia csodái utazásunkon élhetik át. Az út során Földünk egy igen különleges térségét keressük fel, amely csordultig van természeti szépségekkel. Dél-Amerika legdélibb csücske ez, amely egyedi állatvilágával elkápráztat minden idelátogatót. Itt őshonos többek között a magellán pingvin is. Bár már korábban is szerepelt kínálatunkban Tűzföld és Patagónia, most egy kicsit más programösszeállításban tért vissza. A pingvinek meglesése a régi és az új programban is szerepelt, ám idén egy új helyszínen keressük fel őket. Újra elérhetővé vált ugyanis a Magdalena-sziget, amely a faj legnagyobb lelőhelye, így a 2019-es útba már ezt tettük bele. Pingvin - utazás - Proko Travel

2. Igazi afrikai szafari a Kruger Nemzeti Parkban

Bár 2018-ban először indítottuk madagaszkári utazásunkat, rögtön nagy érdeklődés vette körül, és hamar a garantált indulású útjaink között tudhattuk. Az út sikere megmutatta nekünk, hogy sokak bakancslistáján szerepel Afrika is, ezért úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a legmelegebb kontinens felfedezését. Dél-Afrikával bővítettük repertoárunkat, ahol egy igazán különleges programot sikerült összeállítanunk. Az út során Afrika egyik legszebb, és egyben legkülönlegesebb nemzeti parkját, a Kruger Parkot járjuk be egy 5 napos szafari keretében. A túrák során megismerkedünk a terület természeti szépségeivel, történelmével és állataival is: autentikus falu és elefántrezervátum látogatás, illetve oroszlán- és zsiráfles is vár ránk! :) Afrikai szafari - elefántok - utazás

3. Megismerni Galapagos egyedülálló élővilágát

A magyar kínálatban ritkaságszámba menő galapagosi utazásunk is életre szóló élményekkel gazdagítja az utazókat. A Látványosságok az egyenlítő mentén utunk keretein belül felfedezzük a világ talán legvédettebb szigetvilágának flóráját és faunáját. Meglátogatni egy galapagosi teknősfarmot, kémelni a vízi iguánák „vonulását”… Valóban páratlan emlékeket gyűjthetünk itt. :) A 2015-ös galapagosi útbejárásomról készített beszámolómat IDE KATTINTVA érik el. Galapagos szigetek - utazás - Vízi iguánák

4. Hajókázni a Halong-öbölben

A varázslatos Halong-öböl okkal Vietnám egyik legnépszerűbb látnivalója. 8 évvel ezelőtti útbejárásom során fiammal, Bencével fedeztük fel a térséget. Ő a mai napig vallja, hogy ez a legszebb hely, ahol valaha járt. Akkori élményeinket megörökítő bejegyzésemet IDE KATTINTVA éri el. Halong-öböl a barlagtól A mesés Indokína utazásunkon egy teljes napon át csodálhatjuk a sziklás öböl látványát, miközben hajóval járjuk azt körbe. Fontos információ: a tavalyi évhez képest kisebb „ráncfelvarráson” esett át az ázsiai utazásunk. Utasaink visszajelzései alapján rövidítettük a túrát, melynek eredményeképp még kompaktabb lett az út, jóval kedvezőbb áron. Aggodalomra semmi ok, a legkülönlegesebb részek természetesen mind benne maradtak a programban! Ilyen például az 5. számú bakancslistás élményünk is:

5. Elefánt „lovaglás” Angkor Watnál

Indokínai utazásunk másik legnépszerűbb programja, amikor elefántháton „lovagolva” tekintjük meg az Angkor Wat ősi romjai között lenyugvó napot. Már-már giccsesen hangzik, mégis minden Utasunknak kívánom, hogy egyszer személyesen élhesse át ezt az élményt. Kámán József idegenvezetőnk pár évvel ezelőtti elefántolása az alábbi jópofa képsorozattal lett megörökítve: Elefánt lovaglás - Angkor Watnál Nem kell tavaszig várnia, hogy ön is átélhesse az Indokínai utazásunk csodás programjait! Még van pár hely novemberi időpontunkra, amelyre IDE KATTINTVA tud jelentkezni.

Proko Travel újdonságok 2019-ben

Utazóközösségünk növekedésével azt tapasztaljuk, egyre nagyobb a kereslet az egzotikus tájak iránt is. Ennek az igénynek is szeretnénk eleget tenni, ezért évről-évről bővítjük ezen útjaink számát. Ez azonban jóval kisebb ütemben történik, mint az „egyszerűbb” európai utak esetében, hiszen sokkal összetettebb folyamat egy másik földrészen bejárni az utat, és megszervezni a teljes programot. Ennek ellenére idén is bővítettük a repertoárt. A fent említett Dél-Afrikai szafari utunk mellett másik újdonságunk a Közép-Ázsia kincsei a Selyemúton utazásunk. Ezen újdonságunk a budapesti irodánk bővítésének köszönhető. Új kollégánk, László ugyanis nagy ismerője a közép-ázsiai térségnek, így az Ő szaktudásával és személyes tapasztalataival egyedi, és kulturális élményekben gazdag programot tudtunk összeállítani. A teljes útleírás IDE KATTINTVA érik el.

A „jól bevált” útjainkról

Évről-évre a legnépszerűbb programjaink közé tartoznak a nyugat-ázsiai területet megcélzó, dubai és izraeli utak. A kulináris élvezetekben gazdag örmény-grúz utunk is folyamatosan teltházas. Az észak-amerikai útjaink tavaszi turnusai is elérhetők, amelyeken a Keleti Part, és a Vadnyugat híres helyszíneit járhatják be velünk.

Élje át mindezt akár kedvezményes áron

November 15-ig előfoglalási kedvezményünk keretében vehetik igénybe egzotikus útjainkat. Sőt, weboldalunkon foglalva az online árengedményünk is jár Önöknek! Így, ha most foglalja le utazását, akár 60.000Ft-ot is megspórolhat egy kétszemélyes út árán! További részletekért keresse fel weboldalunkat: www.prokotravel.hu

Extra szolgáltatásaink

Mint minden repülős utunknál, az egzotikus utazások esetében is ingyenes parkolást biztosítunk utasaink számára. A messzi tájakat bemutató útjainknál kiemelt figyelmet fordítunk a tapasztalt idegenvezetés megszervezésére. Ezen utazások mindegyikénél 2 csoportvezető kíséri az utasokat. A Proko Travel idegenvezetője mellett egy helyi kolléga is velünk tart, hogy még teljesebbé tegye az élményeket. A minőségi utazásért a legtöbb utunkon audio guide-ot is biztosítunk, hogy a zajosabb helyszíneken se maradjanak le Utasaink a legérdekesebb információkról. Fontos megjegyezni, hogy – ismételten csak a minőség garantálása érdekében – legtöbb Európán túli utazásunkon maximalizáltuk a létszámot, amely általában 15-20 főt, de galapagosi utunk esetében például 12 főt jelent. Megéri időben előre tervezni: a szeptember 24-ei útnyitást követően azonnal elkezdtek érkezni a foglalások, így könnyen elképzelhető, hogy a következő hetekben teltházat kell hirdetnünk egyik-másik időponton.

Vissza