3 kihagyhatatlan tengerparti paradicsom - az egzotikus nyaralás kedvelőinek

2023.06.14.

Homokos strandok, pálmafák, napfény és elbűvölő tájak - ki ne vágyna erre az érzésre, akár az év minden napján? Mai bejegyzésünkben három olyan kihagyhatatlan tengerparti paradicsomot mutatunk be az egzotikus nyaralások kedvelőinek, ahová a Proko Travel segítségével el is látogathatnak egzotikus útjaink keretein belül!

A varázslatos Kanári-szigetek

A napsütötte Kanári-szigetek méltán tartoznak Európa legnépszerűbb utazási céljai közé. A homokos strandok, és a láva által formált hegycsúcsok látványa mindenkit ámulatba ejt, aki csak a szigeten jár. A Proko Travel Kanári-szigetekre szervezett egzotikus nyaralása során Tenerife és Gran Canaria szigetét is megcsodálhatjuk egy út során! Az utazás során megismerkedünk a spanyol gasztronómiával, túrázunk a fekete homokkal és kőzetekkel tarkított vulkanikus tájakon és nem utolsó sorban Fuerteventura lélegzetelállító fehér homokos strandjaiban is gyönyörködünk. Az út során nem lesz hiány a látványosságokból és az érdekes fakultatív programokból sem, de a pihenni vágyók számára is van lehetőség az óceánban fürdeni és a parton élvezni az egzotikus nyaralások minden előnyét!

Kanári szigetek - egzotikus nyaralás - tengerparti paradicsom

Bartolome-sziget, Ecuador

A vulkanikus eredetű Galápagos a világ egyik legféltettebb és legjobban óvott természeti területe, Bartolome pedig az egyik kicsi, ám mégis az egyik leglátogatottabb sziget a Galápagoson, melyről magunk is meggyőződhetünk. Az Egyenlítő mentén szervezett utazásunk során egyszerre állhatunk az északi és a déli féltekén, és megismerkedhetünk Galápagos védett állat- és növényvilágával is! Bartolome lélegzetelállító tájain találkozhatunk leguánokkal, és sznorkelezéssel is felfedezhetjük a gazdag tengeri élővilágot. Az egzotikus nyaralás során az érdekes lávaképződmények és a szemet gyönyörködtető képeslap-panoráma látványa mind felejthetetlenné teszik a bartolomei kirándulást.

Bartolome-sziget - egzotikus nyaralás - tengerparti paradicsom

Antalya, a Török Riviéra gyöngyszeme

A Török Riviéra napfényes, nyüzsgő fővárosa, Antalya festői szépségű partszakaszai és kristálytiszta tengere egy igazi egzotikus nyaralás képét idézik. Antalyában töltött napunkon strandolhatunk, pihenhetünk a homokos parton, de akár egy fakultatív hajókirándulással is színesíthetjük az ott töltött időt. Törökországi utunk során nem csak a Riviéra gyöngyszemét járunk be, de az ország legfontosabb kulturális helyszíneit is megcsodáljuk, valamint hőlégballonnal szeljük át az eget Kappadókia sziklái fölött. Az út élménydús programokat kínál egy igazán különleges országban, ahol megismerkedhetünk a Kelet mesés kincseivel!

Antalya - Török Riviéra - egzotikus nyaralás - tengerparti paradicsom

Ha Ön is egzotikus nyaralásra vágyik, ne hagyja ki ezeket a tengerparti paradicsomokat! Böngésszen egzotikus útjaink közt a weboldalunkon és szerezzen felejthetetlen élményeket a Proko Travellel! További utazással kapcsolatos tartalmakért és az utakkal kapcsolatos legfrissebb információkért kövesse a Proko Travel Facebook oldalát!

Vissza