Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
November 13 - 22. 1 090 000 Ft Repülővel Árak és foglalás
November 13 - 28. 1 592 000 Ft Repülővel Árak és foglalás
Az út áttekintése

·  A Machu Picchu ezoterikus romjai
·  Repülés a Nazca vonalak felett
·  Iguacu a világ egyik legnagyobb vízesése
·  Krisztus szobor és a Copacabana Rióban

"Az Iguacu grandiózussága mindekire nagy hatással van, de az én gyermekkori vágyam Peru misztikus földje volt. Magasak voltak az elvárásaim, de a valóság még azokat is felülmúlta."
Gulyás Miklós – 2018 Év Idegenvezetője Magyarországon

Szakértői blogunkat az úthoz itt találja!

Utasaink véleménye

4.9

Szállás:
3 és 4 csillagos szállodák, 2 éj repülőn
Ellátás:
Reggeli + fakultatív vacsora
 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (10)
 • Hasonló utak

1. NAP: BUDAPEST – LIMA

Elutazás európai átszállással Peru fővárosába, Limába. Érkezés a kora esti órákban. Transzfer a szállodába.

2. NAP: LIMA – NAZCA

Reggel autóbusszal elutazunk Nazca városkába. Egyből a repü­lőtérre megyünk. Fakultatív program keretében 6 személyes kis gépekkel 1 órás repülés a Nazca-vonalak felett. Mivel alacsonyan repülünk, a gépből kitekintve jól láthatóak a máig tisztázatlan, rejtélyes eredetű rajzolatok, formák. Fakultatív repülés a Nazca vonalak felett: 45.000,- Ft. Szállás Nazcaban.

3. NAP: NAZCA – AREQUIPA

Reggeli után útnak indulunk Arequipa felé. Varázslatos tájon haladunk keresztül. Balra az Andok nyúlványai, jobbra az óceán sziklákkal tarkított partszakasza. Késő délután érkezünk az Andok déli területén fekvő Arequipába, mely Peru második leg­nagyobb városa 2.325 méterrel a tengerszint felett. Szálláshely elfoglalása. Ezen a napon azoknak, akik kérték a fakultatív főét­kezést, az esti érkezés miatt, késői ebéd lesz, nem vacsora.

4. NAP: AREQUIPA – PUNO

Városnézés a 3 vulkán lábánál található Arequipaban. Előttünk magasodik a Misti Vulcano majd 6.000 m (!) magas csúcsa. Jó fotótéma. Az itt uralkodó kellemes klíma miatt építettek ide várost a spanyolok. Séta a városban, megnézzük a XVII. század­ban épült katedrálist és a Santa Catalina kolostort. A kolostor lakásai máig jó állapotban maradtak meg. Különlegességeket tudunk meg az itt élő apácák életviteleiről is. Ezután elhagyjuk Arequipát, szállásunk Punoban lesz. Szabadprogram, alkalmaz­kodás a magaslati klímához, hiszen a város 3.827 méterrel van a tengerszint felett.

5. NAP: PUNO – TITICACA-TÓ – PUNO

A mai napon megfelelő időjárási körülmények közt, hajókirán­dulásra indulunk Urosba, az úszó szigetekhez a Titicaca tavon, mely Dél-Amerika legnagyobb és a világ egyik legmagasab­ban fekvő tava. Az itt élők egy speciális nádból, totorából készí­tik el a lakóhelyükként szolgáló szigeteket, amit állandóan javítgatniuk kell. Vásárlási lehetőség nyílik a helyi kézművesek termékeiből. Ezt követően szabadprogram.

6. NAP: PUNO – CUSCO

Reggeli után autóbusszal elindulunk Cusco felé. Az út során ismerkedünk a helyi növény- és állatvilággal, láthatunk lámát és alpakát. Délután megnézzük egy inka város romjait Raqchiban, majd egy bájos andokbeli falut, Andahuyalillast. Szállás Cuscoban (3 éj), mely hosszú időn keresztül az inka biro­dalom legfontosabb települése volt. Megérkezésünk után alkal­mazkodás a nagy tengerszint feletti magassághoz.

7. NAP: CUSCO

Városnézés Cuscoban, mely 3.250 méterrel van a tenger­szint felett. Megismerjük a régi fővárost, ami még ma is az Andokban élő indiánok központja. Megtekintjük a katedrá­list, a Nap templomát és a belvárost. Lenyűgöző azt az építé­szeti módszert látni, ahogy az inkák csupán kézi csiszolásokkal összeillesztették a hatalmas köveket. Délután kirándulunk a város közelében található inka régészeti központba, megnéz­zük Kenkot, Sacsayhuaman titokzatos kőfalait és a Puka Pukara erőd romjait.

8. NAP: CUSCO – MACHU PICCHU – CUSCO

Egész napos kirándulást teszünk vonattal a Machu Picchuhoz, az inkák elveszett városához, mely az Urubamba, az inkák szent folyójának völgye felett épült. Az út során gyönyörködünk a táj­ban. Az utolsó szakasz már szinte dzsungelvidéken vezet keresz­tül. A vonatból kiszállva busszal megyünk fel a világ 7 új csodája közé is beválasztott inka emlékhez. Több órán keresztül mutatja be és magyarázza el idegenvezetőnk a citadella és a romterület látnivalóit. Szállásunkra este érünk vissza.

9. NAP: CUSCO – LIMA

Transzfer a repülőtérre és elrepülünk Limába. A bő egy órás repü­lőút után transzfer a központba és kezdjük a városnézést. Limát az 1746-os földrengés szinte teljes egészében elpusztította, így kevés épület, palota maradt meg a korai időkből. A Fő tér, a Plaza de Armas az elnöki palotával és a városházával még őrzi az egy­kori pompát. További sétánk során felkeressük a Csendes-óceán partját, a Ferencesek templomát és kolostorát. Este transzfer a repülőtérre. Mindkét csoportnál éjszaka a repülőn.

AKIK A PARAGUAY – BRAZÍLIA – ARGENTÍNA HOSSZABBÍTÁST VÁLASZTOTTÁK, TOVÁBBUTAZNAK ASUNCIONBA.

A további (hosszabbítás) programját lásd a következő oldalon.

10. NAP: LIMA – EURÓPA – BUDAPEST

Európai átszállással az esti órákban érkezés Budapestre.

Az útlevélnek a hazaérkezés napjától min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az ár a belépőjegyeket tartalmazza, de az utasbiztosítást és a helyi borravalókat nem. Oltásokkal kapcsolatos információk a weboldalunkon. Min. létszám: 15 fő.


HOSSZABBÍTÁS ESETÉN: TOVÁBBUTAZÁS ASUNCIONBA

10. NAP: ASUNCION

Érkezés a kora reggeli órákban, transzfer a repülőtérről a városi szállodánkba, szobák elfoglalása és pihenés. Kora délután kezd­jük 4 órás városnézésünket Asuncionban, Dél-Amerika legré­gebbi városában, amit ezért Városok Anyjának is hívnak. Főbb nevezetességek: Paraguay hőseinek Pantheonja, Elnöki palota, Szenátus épülete, Katedrális, vasútállomás, kikötő. Elmegyünk a város legnagyobb piacára, ahol számos kézműves termék között válogathatunk. Szabadidő után térünk vissza szállásunkra.

11. NAP: ASUNCION – MONDAY’S FALL – IGUAZU

Reggeli után elhagyjuk Paraguay fővárosát és autóbusszal elindulunk Brazília felé. Szépen megművelt területek men­tén haladunk. Útközben megállunk egy kisvárosban, ahol helyi jellegzetes ételekből kóstolhatunk. A brazil határ előtt, még Paraguayban, megtekintünk egy szép vízesést, a Monday’s Falls-t. Az azonos nevet viselő nemzeti park területén található vízesés 45 méter magas és néhol 120 méter széles. Lifttel le tudunk menni a zuhatag közelébe. A vízesés megtekintése után továbbutazunk a mindössze 24 km-re fekvő Foz do Iguacuba, ahol elfoglaljuk szállásunkat. (2 éj)

12. NAP: IGUAZU – ARGENTÍNA – BRAZÍLIA

Reggel átlépünk a határon Argentínába. Először az Iguazu-vízesés argentin oldalához látogatunk el. Ez a nagyobb és látványosabb szakasz. A vízesés kb. 270 zuhatagból áll, ami 70 nagyobb egy­ségre oszlik. Érthető, hogy több órát is el tudunk tölteni a vízesé­sek megtekintésével. A folyó mentén lévő ösvényeken haladunk. Lenyűgöző az UNESCO Világörökségek Listáján is szereplő zuhatag látványa. A legnagyobb és leglátványosabb az „Ördögtorok víz­esés”, melyhez érve láthatjuk, ahogy előttünk, teljes pompájában, 4 km szélességben zubog alá a víz. Ide kisvonattal juthatunk el. Este visszatérünk a brazil oldalon található szállásunkra.

13. NAP: IGUAZU – RIO DE JANEIRO

Délelőtt autóbuszos kirándulás az Iguazu-vízesés brazil olda­lához, ahol szemből látható a lenyűgöző Ördögtorok zuhatag. Itt igaz messzebbről, de fotózás szempontjából jobb pozícióból láthatjuk azokat a vízeséseket, melyeknél előző nap egész közel sétáltunk. Olyan mesés látvány az Iguazu-vízesés, hogy nem lehet vele betelni. Menetrend függvényében transzfer a repülő­térre, és irány Rio de Janeiro. Transzfer a szállásra (2 éj).

14. NAP: RIO DE JANEIRO

Délelőtt fakultatív városnézés Rióban. Megtekintjük a széles homokos tengerparti szakaszt, a Copacabanat és az Ipanemat. Folytatjuk nézelődésünket a modern katedrálisnál, ezt követi a Sambadrom, melyet hatalmas tribünök szegélyeznek. Itt ren­dezik a Riói Karnevál nagy felvonulását, a szamba iskolák bemutatóját. Következő programunk során drótkötélpályán, átszállással felmegyünk Brazília egyik jelképére, a Cukorsüveg-hegyre. A hegy meredeken emelkedik a Guanabara-öböl fölé. Káprázatos a kilátás a Copacabanara, az Atlanti-óceánra, a városra és a Krisztus szoborra. Fakultatív Rio de Janeiro városnézés magyarul, (belépőkkel): 100 USD (hely­színen lehet jelentkezni). Akik nem jönnek a programra, azoknak egész nap, a többieknek késő délután szabadprogram és fürdési lehetőség, napozás a homokos tengerparton.

15. NAP: RIO DE JANEIRO – EURÓPA

Nemcsak Rió csodája a Megváltó Krisztus szobor, ezt is bevá-lasztották a világ 7 új csodája közé. A Tijuca őserdőn keresz­tül, mely a világ legnagyobb városi őserdeje, busszal megyünk fel a Corcovado-hegyre. Ez 710 m-re emelkedik a város fölé. Lenyűgöző a 38 m magas 1.145 tonna súlyú Krisztus szobor lába­inál állni és gyönyörködni a fantasztikus panorámában. rengeteg fotó készült már itt Rió de Janeiróról. Méltó lezárása ez a mesés 2 hétnek. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás, éjszaka a repülőn.

16. NAP: EURÓPA – BUDAPEST

Hazaérkezés menetrend függvényében Budapestre.

 

Az útlevélnek a hazaérkezés napjától min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az ár a belépőjegyeket tartalmazza, de az utasbizto­sítást és a helyi borravalókat nem. Oltásokkal kapcsolatos infor­mációk a weboldalunkon. Min. létszám: 10 fő.

Az ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Minden egzotikus országban elterjedt a borravaló. Szolgáltatásaik végén a helyi idegenvezetőnek és a buszvezetőnek szintén szokás „baksist” adni. Utasonként ennek javasolt összege kb. 2-4 USD / EUR/ nap. Ennek intézésében, lebonyolításában segít a magyar idegenvezető. A szállodai csomagok szobába történő fel- ill. leszállításához tartozó borravaló egyéni belátás szerint intézendő, fizetendő (1-2 USD / EUR/ alkalom).

Repülőtéri felszállások:

Város Megálló típus Időpont Cím
Ferihegy Liszt Ferenc reptér Le/felszálló Menetrend szerint. Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
Program
4.8
Idegenvezető
4.8
Szállás
5.0
Ellátás
4.9
Gyakori kérdések
Tóth Mónika
Szászhalombatta
2017.03.21

 • 5.0
Schudich Anna

2017.03.19

Program: Lima program kimaradt

 • 4.3
Mészáros Károly
Budapest
2017.03.18

Idegenvezető: Történelem és irodalom tudása kiemelkedő, meghitt pillanatokat okozott. Humoros, segítőkész

 • 5.0
Jankó Zoltán

2017.03.16

Program: Lima részben kimaradt Autóbusz: Sokszor kellett hátul ülni, de a sofőrök jók voltak

 • 4.5
Perez-Lopez Áron Ricardo

2017.03.12

Program: Jól átgondolt, megvalósított rendkívül színes program Idegenvezető: A helyi idegenvezetők (brazil kivételével) maximális szakmai színvonalon dolgoztak. Gulyás Miklós a tőle megszokott felkészültséget is felülmúlta. Emberi nagysága, kellemes humora lenyűgöző volt Autóbusz: Jól felszereltek voltak Szállás: Kitűnőek, tiszták

 • 5.0
Dr. Molnár Imre

2017.03.08

Program: Körültekintő Idegenvezető: Magasfokú Autóbusz: Kulturált Szállás: Alkalomhoz illő

 • 5.0
Halász István

2017.03.04

Program: Összehangolt Idegenvezető: Alapos szakmai felkészültség Autóbusz: helyi adottságokhoz méretezve Szállás: Vártnál jobb

 • 5.0
Dr. Czalbert H. János
Nógrádsáp
2014.12.12

Saci nagyon jól összefoglalta az utazást. Köszönettel: Dr. Czalbert H.János

 • 5.0
Szényi Sarolta
Szentendre
2014.11.08

Kedves Dóra, A honlapról néztem meg az e-mail cimed, nem tudom hogy te vagy-e a megfelelő személy aki foglalkozik a témával, de úgy gondoltam mint utazásszervező, neked szeretnék visszajelzést adni, veled szeretném megosztani élményeimet, véleményemet a körutazásról, amin részt vettem. Amennyiben nem, kérlek továbbítsd e-mailemet a megfelelő helyre. Én a 2014 -es "Keresztül Dél-Amerikán" (Nagy perui) körutazáson vettem részt november 8. és 18. között, a Brazil hosszabításra már nem volt alkalmam továbbutazni a szabadnapjaim hiányában, pedig biztos részt vettem volna az utazás további részében is és megcsodáltam volna a világörökség részét képző vízesést és a gyönyörő várost , Rio-t. Azért írom ezt az üzenetet az utazási iroda számára, mert szeretném megköszönni ezt a szinvonalas és élményekben gazdag utazást, számomra örök emlék marad az idei "nyaralás" Peruban. Az elégedettségi kérdőíven nem volt lehetőségem kifejteni mindazt, ami bennem volt az utazással, szállásokkal, buszokkal, ételekkel, programokkal kapcsolatban, és nem volt elég hely arra sem, hogy leírjam a helyi idegenvezetőkről és saját idegenvezetőnkről a véleményem. Nekem ez az idei út egy nagy álom beteljesedését jelentette, már több éve dédelgettem ezt az álomképet, hogy 2014-ben eljutok azokra a helyekre Peruban, amelyekről már sokat olvastam gyerek korom óta, és a fantáziámban felépítettem egy egész világot a regények és a tudományos könyvek írásai alapján, kialakult egy kép bennem az országról, a híres történelmi jelentősségű helyekről és a misztikus környezetben élő népekről. Fantasztikus élmény volt olyan vidékekre eljutni, ahol egykor inkák éltek vagy ahová temetkeztek. Örök emlék marad, ahogy végighaladtunk a Pánamerikai országúton és néhány óránként más tájon haladtunk át, hol köves sivatagok fogadtak, hol az óceán kisért utunkon, hol pedig rizsföldek végtelenje terült el a hegyek között. Volt, ahol tavak terültek el zöldellő dombok lábainal, a kék víztükrből megcsillant a napfény. Homokdűnék százai között is elhaladtunk utunk során. De a szubtrópusi környezetben burjánzó gyönyörű dzsungel különleges növényvilágát se hagynám ki a felsorolásból. Alkalmunk volt megismerni Peru élővilágát is, és saját szemünkkel láthattunk az élőhelyén nyugalomban legelő vicunákat 4500 m magasan, ami szintén nem mindenkinek adatik meg. Lámák és alpakák az orzágban mindenhol voltak, de vicunát élőben csak egy helyen láthattunk, ahol ki is lehettett szállni a buszból, hogy az út másik oldalán megcsodáljuk ezeket a szép teremtményeket. Még a kolibri is említésre méltó, amelyet a Macchu Piccun egy Golgota virág társaságában volt lehetőségünk közelről megfigyelni. A szálláshelyeink végig kifogástalanok voltak, szép környezetben, biztonságos városrészekben minőségi kiszolgálást kaptunk. Az egyik kedvenc szállásom Cuscoban volt, amásik favorit a limai szálloda volt a Miraflores városrészben, ahol a 17. emeleten még uszómedence (napozó ágyakkal), konditerem, és szauna is volt lenyügöző panorámával az óceánra és a városra körben. Nem tudom , hogy az utasok közül hányan fedezték fel a bámulatos 17. emeletet, de mi 7-en (akik maradtunk még fél napot hazaút előtt) sok időt töltöttünk ott el, és birtokba vettük a napágyakat is egy rövid időre. Akárhányszor voltunk fenn, mindig volt hely a napozó ágyakon, csak néha jött fel egy-egy vendég fotót készíteni a városról a teraszon. Sajnos fürdőruhával nem készültünk, így a medencét nem tudtuk kiprobálni. A jövőre nézve egy ajánlás, amennyiben ebben a szállodában lesz a csoport szállása, a hasznos információkhoz bele lehetne írni, hogy készüljenek fürdőruhával (a Perui csoport is , aki nem megy tovább Braziliába), mert lesz alkalmuk egy kicsit lazítani a szaunában és a medencében hazaindulás előtt. Helyi idegenvezetőink nagyon kedvesek és felkészültek voltak, és segítőkészségüket is csak dícsérni tudom. Külön kiemelném Elizabethet és Liviát, mindketten nagyon közvetlenek és barátságosak voltak és sokat segítettek, amikor csak szükségünk volt rá. A mi idegenvezetőnk, Miklós, szakmailag hozzáértő, sok érdekes információt és történetet mesélt nekünk az adott területen a helyi nevezetességekről, a népekről, akik korábban itt laktak. Több plusz programot is sikerült beiktatni az ajánlására, amelyeket kár lett volna kihagyni, ha már az országnak azon részén jártunk, és alkalmunk (időnk) adódott megtekinteni, így plusz élményekkel gazdagodtunk. Mindig segítségünkre sietett, amikor kértük, segítséget nyújtott nyelvtudásával amikor vásároltunk, pénzt váltottunk vagy az étteremben rendeltünk. Nagyon kedves, közvetlen ember, mindig lehetett rá számítani, nagy tudású és nagyon jó mesélő/előadó, figyelmünket mindig ébren tartotta. Széleskörű a tudása földrajz, matematika, állat- és növényvilág, történelem és politika területén is, igazi polihisztor. A csoportot is nagyszerűen irányította a megfelelő mederbe és kitünően ösztönözte azokat akik már-már csüggedtek a fáradtságtól, hogy érdemes tovább haladni és feljönni, mert a kilátásért/látványért megéri. Nagyszerűen kezelte azokat az utasokat is, akik számtalanszor nehézségeket gördítettek az útjába aggályaikkal, gondolataikkal az utazásunk során. Csak szuperlativusokban tudok beszélni a munkájáról és szakmai elhivatottságáról, a kultúra iránti lelkesedése átragadt ránk is. Minden (váratlan) helyzetben feltalálta magát és megoldotta az adott szituációt. Gondolok itt arra, hogy Limába korán értünk vissza és még nem tudtuk elfoglalni a szálláshelyünket városnézés előtt, a reptérről egy rögtönzött buszos városnézést szervezett, majd a főtérre érve gyalog töltöttük el az időt szebbnél szebb látnivalók/kolostorok/templomok/katedrálisok között. Mire visszaértünk a szállásunkra délután, megérdemelt pihenőidőnket tölthettük el szobáinkban, melyek már vártak ránk hívogatva minket egy kis sziesztára. Utunk során több busszal volt alkalmunk utazni, mindegyik busz minősége megfelelő volt és a sofőrök is biztonsággal juttatak el uticélunkhoz. Biztos kézzel vezették a járműveket és sokat segített a helyismeretük is, így például egyszer kikerültünk egy nagy dugót a főúton, mert a kerülő úton időt sporoltak nekünk. Nagyon sok szép és felejthetetlen vidékre eljutottunk a körút alatt, a kedvenceim közé tartozott a Titicaca-tó rejtelmes úszószigetei, a nyugalmat árasztó víz felet magasodó szigetcsoportok, a festői szépségű sziget az inka teraszokkal, ahova kihívás volt feljutni a meredek úton, de megért a látványért. Az úszó szigeteken tett látogatásunk volt a legérdekesebb a sziget lakói között. Élmény volt megfigyelni, hogy élik mindennapjaikat a civilizációtól távol nyugalomban és békességben, időn kívűl. Ahogy megtanultam az inkák filozofiáját, miszerint az idő körül vesz minket, de nem határoz meg, könnyen át tudtam venni tőlük ezt az élet szemléletet, és az út során abszolút át tudtam érezni, minden egyes pillanatot élveztem és elraktároztam a boldog emlékeim közé azokat a helyeket ahol jártam és energiával töltöttek fel. Igyekszem itthon is alkalmazni ezt az életérzést, bár a körülmények nem olyan idillikusak, mint abban a varázslatos világban, amely elrabolta a szívem. A kedvenc városom Cusco volt, élhető kedves kisváros, ahol tisztaság és rend honol és még éjszaka is nyugodtan járhattuk az utcáit, ahol sok felfedeznivaló akadt. A város hangulatát is könnyű volt átvenni/könnyű volt ráhangolódni. A Macchu Piccura tett látogatás volt az utazás fénypontja, amit a legjobban vártam, és nem csalódtam, a romváros lélegzetelállító és lenyűgöző volt, ámúlva ültem az egykor kőbányának használt elszórt sziklák egyikén és csodáltam ezt a szent helyet, amelyet egykor az inkák benépesítettek és a téli hideg elől ide húzódtak a szubtrópusi környezetbe. Meg tudom érteni őket, én is tudtam volna itt élni, ha abban az időbe születtem volna. Összegezve nagyon-nagyon köszönöm, hogy ennyi élménnyel gazdagodhattam és sok energiával feltőltődve folytathatom a mindennapjaimat, új célokkal, új ötletekkel tele valósíthatom meg további álmaimat. Remélem még lesz alkalmam további utak során mégtöbb érdekes és történelmi helyekben gazdag országot megismerni az iroda segítségével. Az egész út során nagyon nagy fokú szaktudást, profi szervezést, minőségi szervezői munkát tapasztaltam az iroda és az idegenvezetők részéről. Hálás vagyok érte, csak így tovább, és remélem gyűlnek majd a matricák az útlevelembe, amelyeken a világörökség részeiként számon tartott helyek láthatók. Gratulálok mégegyszer az iroda munkájához, további sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Saci

 • 5.0
Koszorús Pál
Pécs
2013.11.27

Tegnap érkeztünk haza egy Peru - Argentína- Brazil körútról. Szeretnénk megköszönni a kiváló szervezést. Külön köszönet illeti Gulyás Miklós idegenvezetőt, aki a csoport tagjainak valamennyi problémájához segítőkészen állt hozzá és igyekezett megoldani a felmerült problémákat. Nagy tudású színes idegenvezetése elismerést váltott ki. Intelligens egyénisége összefogta a csoportot. Ezúton is köszönjük és munkájukhoz sok sikert kívánunk! Üdvözlettel: Koszorús Pál és felesége dr Véghelyi Erzsébet

 • 5.0
Kinyomtatom a programot
Keresztül Dél-Amerikán úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló időpontban

Álomnyaralás kirándulásokkal a Seychelle-szigeteken
Mahé sziget
November 17. 10 nap 997 000 Ft
November 17. 10 nap 1 360 000 Ft
A mesés Aranyháromszög és Nepál a varázslatos Himalájával
Taj Mahal - Jaipur - Kathmandu-völgy
November 14. 14 nap 399 900 Ft + ill.
Március 06. 14 nap 399 900 Ft + ill.
Azték és maya kincsek nyomában
Cancun - Mexikóváros - Puebla - Oaxaca - Tzotzil - Campeche
November 14. 14 nap 998 000 Ft

Utazások hasonló árban

Álomnyaralás kirándulásokkal a Seychelle-szigeteken
Mahé sziget
November 17. 10 nap 997 000 Ft
November 17. 10 nap 1 360 000 Ft
A mesés Indokína
Vietnám – Laosz – Kambodzsa
November 04. 13 nap 958 000 Ft
Azték és maya kincsek nyomában
Cancun - Mexikóváros - Puebla - Oaxaca - Tzotzil - Campeche
November 14. 14 nap 998 000 Ft
Indonéziai kalandok
Bali - Jáva - Celebesz
Szeptember 30. 17 nap 1 105 000 Ft
Január 10. 17 nap 1 105 000 Ft
Közép-Amerika természeti kincsei (Panama – Costa Rica – Nicaragua)
Costa Rica-Nicaragua-Panama
Október 14. 13 nap 1 358 000 Ft