Pünkösd - ünnep vagy munka?

2017.06.01.

A mi szakmánk nagyon speciális, némiképp hasonlítható a vendéglátáshoz. Ezzel arra célzok, hogy, amikor mások pihennek, akkor nekünk dolgoznunk kell. Jó példa erre a pünkösd időszaka, amely időszak alatt 10 csoportunk indul. Ezek komoly előkészítést igényelnek kezdve attól, hogy a szálláshelyek ünnepi időszakban duplán telítettek, egészen addig, hogy mind a 10 csoporthoz a megfelelő idegenvezetőt és autóbuszt biztosítsuk.

Körutazások és az idegenvezető személye

Ahogy azt az én tollamból már többször is olvashatták, az idegenvezető személye a körutaknál különösen fontos. Mi is már jó előre leegyeztettük az adott terület legjobb idegenvezetőivel az időpontokat és jeleztem nekik, hogy számítok a munkájukra.

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - Proko Travel körutazás

Utak időzítése a Proko Travelnél

Budapesten kiemelten nagy “forgalomra” számítok a buszok indításánál, sokan utaznak ilyenkor. Jogosan merülhet fel Önökben a kérdés, hogy miért indul több csoport ezen a hosszúhétvégén. Az utak időpontjainak tervezésekor fontos szempont számunkra, hogy az utasainknak (amennyiben dolgoznak) minél kevesebb szabadnapot kelljen kivenniük. Így lehetőségük nyílik egy évben többször is utazni, legyen a másik utazás egy családi nyaralás vagy egy újabb Proko út.

Aktuális érdeklődés

Nagyon jól állnak a nyári körutazások. Igaz, minimális számban le kellett mondani utat, de már látjuk, hogy a jelenleg foglalható utak közül, amelyekre van még hely és az indulása június 1 és augusztus 31 közé esik, már biztos, hogy indulni fognak. A szeptemberi utak közül még van 1-2, amelyek indulása kétséges, de addig még több, mint három hónap van, várjuk még a jelentkezőket!

Feltűnően nagy az érdeklődés továbbra is prágai, spanyol és portugál útjainkra. Az idei évben picit rosszabbul szerepel Franciaország. Ha most kérdezik tőlem, úgy látom, hogy 2017-ben több utunk lesz, mint amennyit a tavalyi évben tudtunk indítani. Ez is mutatja, hogy az utasaink, vagyis Önök, bíznak a cégükben, ami nagy megtiszteltetés számunkra! Ígérjük, nem fogunk visszaélni vele!

Vissza