Ünnepek a Proko Travel életében

2018.01.05.

Mindenkinek mást jelentenek az ünnepek. Vannak, akik a végtelennek tűnő rohanással azonosítják, mások 3 napos főzőcskével, a szerencsésebbek pedig békés családi kikapcsolódással. Egy utazási iroda számára viszont kisebb főszezont jelent ez az időszak. Most, hogy véget ért az adventi időszak, valamint szilveszteri turnusaink is hazaértek, ideje számba venni az elmúlt 1 hónap legfőbb történéseit.

Az advent koronázatlan királya: Prága

Mindhárom adventi hétvégén úton voltak csoportjaink, melyek során utasaink Cseh-, Lengyel-, Német- és Olaszország, valamint Ausztria és Szlovákia karácsonyi forgatagaiban hangolódhattak velünk az év legszebb ünnepére. Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy a hangulatos vásárok és a mesés fények valamennyi utasunk számára meghozták az ünnepi hangulatot. 2017 adventi útjai között a legnagyobb sláger a prágai utazásunk volt. A Karácsonyi hangulat Prágában utunkkal 3 hét alatt több, mint 150 fő ismerte meg a cseh fővárost téli fényeiben. A programban – Prága lenyűgöző karácsonyi vására mellett - városnézés is szerepelt. Utasaink ünnepi légkörben fedezhették fel az UNESCO világörökségek listáján is szereplő belvárost, a Károly-hidat, az Aranyművesek utcáját, és számos egyéb látnivalót. A cseh kultúra szerves része a gasztronómia is, ezért a helyi ízek kipróbálására bíztattuk utasainkat. Az pozitív visszhang nem maradt el: sokak tetszését elnyerte az igazi cseh sör és a híres mézlikőr (medovina).

Karácsonyi hangulat Prágában - Proko travel utazás

Szilveszteri élmények

Örülök, hogy idén is rengetegen választottak minket szilveszteri programjuk megszervezéséhez. A visszajelzések alapján minden utazásunkon boldog pillanatokat szereztek utasaink, de talán a Szilveszter Szlovéniában utazás aratta a legnagyobb sikert. A 4 nap során megismerhették a szemet gyönyörködhető postojnai cseppkőbarlangot, a különleges épületekben gazdag Ljubljanát és Predjama hangulatos, sziklába vájt várát. Mindezek után festői környezetben, egy elegáns gálavacsora mellett mondhattak búcsút az óévnek. Szerencsére az időjárás sem jelentett problémát idén, és havat csak a környező hegyek csúcsain lehetett látni, az utak ugyanakkor jól járhatóak voltak.

Az Év Idegenvezetője

A tavalyi évben feleségem Ildikó lett az Év Idegenvezetője. 2017-ben 10 főt javasoltak a címre. Ebből Kámán József kollégánk végül a 3. helyet szerezte meg! Ez nagyon dicséretes eredmény. Gratulálok neki magam és munkatársaim nevében is, továbbá ezúton is köszönöm minden utasunknak, aki Józsira adta le szavazatát. Proko Travel idegenvezetője - 3. helyezés

 

Meeting

Az év lezárultával szokásos céges meetingünket is megtartottuk. A cég növekedésével ezen események is egyre fontosabbak lettek. Egy nagyon hasznos, produktív összejövetelen vagyunk túl, melynek egyik különleges programja volt a fotópályázat döntőjének szavazása. A győztes képek kiválasztásáról szóló videót EZEN A LINKEN megtekinthetik. A hagyományos Proko csoportkép is elkészült

A hagyományos Proko csoportkép is elkészült :)

Bővültünk

Az elmúlt hetekben 2 fővel „gyarapodtunk”. Szabolcs fiam felesége, Lilla visszatért szülési szabadságáról és már gőzerővel dolgozik a nyári prospektuson többi munkatársunkkal. Budapesten pedig, a megnövekedett forgalomnak köszönhetően már a 3 munkatárs is kevésnek bizonyult, így Márk László személyében egy nagy utazási irodai tapasztalattal rendelkező kollégával növeltük a létszámot.

Az élet januárban sem áll meg

A Prokonál az ünnepi pörgésnek az újév sem vet véget! Sok-sok újdonságot hoz számunkra 2018, amiről hamarosan Önöknek is beszámolok!  :)

Vissza