Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Július 28 - 31. 299 000 Ft Repülővel Nem foglalható
Az út áttekintése

·  2 éj tengerparti városban, 1 éj Barcelonában
·  Tengerparti fürdőzés, hajókirándulás és városnézés
·  Múzeum látogatási lehetőség a katalán fővárosban

Jelezték az utasok felém, hogy szívesen sétálnának este a Ramblason, de csobbanni is szeretnének. Ezt az utat nekik ajánlom.
Prónay Gyula – A Proko Travel alapító tulajdonosa

Szállás:
3 csillagos szálloda
Ellátás:
Reggeli + 2 vacsora
  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA – LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülünk Katalónia fővárosába. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava központja és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. A szállás elfoglalása a kora délutáni órákban lehetsé­ges. Addig a bőröndök a csomagszobában lesznek, így a szabad­program keretében egyéni sétával felfedezhetik a városkát vagy csobbanhatnak a tengerben. Este svédasztalos vacsora. ( 2 éj)

2. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSÁBA

Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangula­tos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Bravát, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 30 €.

3. NAP: BARCELONA

Reggeli után csomagjainkkal együtt buszra szállunk és Barcelonába utazunk. Itt egész napos városnézésen veszünk részt. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai sta­dionnal. Lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és az egyedi Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet a hely­színen kell fizetni az idegenvezetőnek. A jegyigényt azonban már az útra történő jelentkezéskor kell jelezni, helyszíni jegy­vásárlásra nincs mód. Barcelona "Gaudi mestermunkák belülről" 2 belépő 50 €. Este elfoglaljuk barcelonai szállá­sunkat. Este egyénileg felfedezhetők a város éttermei, meg­kóstolhatják a híres tapas éttermek kínálatát, javasoljuk, hogy ízleljék meg a sangriát is.

4. NAP: BARCELONA – FAK. MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

A mai napon reggeli után kicsekkolunk a hotelből és poggyá­szunkat csomagszobában helyezzük el. Aki szeretne az marad a városban, egyénileg megtekintheti az FC Barcelona labdarúgó csapatának stadionját és relikviáit (belépős). A Camp Nou-hoz metróval juthatnak ki vagy aki nem ezt választja, annak javasolt a skanzen jellegű „Spanyol falu”, vagy a Katalán Múzeum meg­tekintése, de sétálhat a belvárosban és lehetőség lesz a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n látogatást tenni. A han­gulatos piacon kóstolhat számtalan gyümölcsöt, de megnéz­hetik a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találják az Akváriumot és egy izgal­mas IMAX mozit, de fel lehet menni a Kolombusz szobor tete­jére is. Szabadprogram egészen addig, amíg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülő­térre. Aki az idegenvezetővel tart inkább, az vonattal elutazhat Montserratba, ahol a híres kegytemplomot keressük fel. Innen csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghí­resebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Fakultatív Montserrat kirándulás vonatjeggyel: 40 € Programunk befejezése után visszavonatozunk Barcelonába, a szállodában felvesszük a csomagjainkat, majd irány a repülőtér. Hazaindulás várhatóan a késő este induló járattal. Budapestre várhatóan éjfél körül érkezünk.

LátnivalóBelépődíj
Barcelona - stadion30 EUR
Santa Eulalia9 EUR
Helyi és idegenforgalmi adók5 EUR

Belépők ára: kb.: 44 €

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Repülőtéri felszállások:

Város Megálló típus Időpont Cím
Ferihegy Liszt Ferenc reptér Le/felszálló Menetrend szerint. Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
Gyakori kérdések
Barcelona adventkor
Barcelona - Gaudi mestermunkák
December 02. 3 nap 219 000 Ft
December 16. 3 nap 219 000 Ft

Madridi Advent
Madrid, Spanyolország fővárosának felfedezése Alcalá de Henares ízelítővel.
December 13. 3 nap 229 500 Ft

Kinyomtatom a programot
Katalán csobbanás úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló területre

Madridi Advent
Madrid, Spanyolország fővárosának felfedezése Alcalá de Henares ízelítővel.
December 13. 3 nap 229 500 Ft
Barcelona adventkor
Barcelona - Gaudi mestermunkák
December 02. 3 nap 219 000 Ft
December 16. 3 nap 219 000 Ft