Új utak a 2019-es évben a Proko Travelnél

2019.03.18.

Mint bizonyára tudják, a Proko Travelnél minden évben új utakat hozunk az Önök, kedves Utasaink számára. Idén is a törzsutasok visszajelzései és igényei alapján gazdagítottuk a kínálatot. Ezeket mind a nemrég megjelent, minden eddiginél bővebb, 116 oldalas katalógusunkban, mind weboldalunkon megtalálják. Jelen írásban pedig kiemelten ezeket az utakat mutatom be az Önök számára, bízva abban, hogy segítek a döntésben még 2019. március 20. előtt, hogy igénybe tudják venni idei előfoglalási akciónkat és kedvezményes áron utazhassanak el az Önök számára szimpatikus utak egyikére.

A mediterrán úti célok rejtett kincsei - utasaink kérésének megfelelően

Felsorolásomat az egyik legnagyobb művészeti értékekkel rendelkező európai fővárossal és a hozzá kapcsolódó utazás bemutatásával kezdeném. A 4 napos utazás során a sok szabadidőt kedvelő utasoknak kedvezünk, hiszen a főbb nevezetességek közös megcsodálását követően, egy hosszabb szabadprogramot is beiktatunk a programba, hogy a történelemben gazdag Madridot külön is megcsodálhassák a velünk tartók. A sportrajongóknak lehetőségük nyílik megtekinteni a Real Madrid stadionját és relikviáit, az ínyenceknek pedig a híres spanyol ital, a Sangria megkóstolására lesz lehetőségük Tapas-szal kísérve.

Szintén 4 felejthetetlen napot ajánlok Önöknek egy különleges utazásunk során Sevilla-ba, amely mindössze 1 időpontban foglalható. A flamenco és a bikaviadalok szülőhazája biztosan elvarázsolja az ide látogatókat. A pezsgő városkép, a régi mór és spanyol emlékek, valamint az utazás során megtekinthető 2 UNESCO Világörökség garantált emlékeket ad az idelátogatóknak.

Idézve olaszországi szakreferens kolléganőmet, aki szakítani akar a hagyományokkal és mást keres, mint a szokványos olasz városok, annak az olasz csizma sarkában, Pugliában a helye. Ezen nagyon jól megfogalmazott mondat jól átadja azt, amit ez az út takar. Egyediség egy közkedvelt országban, ahol a világörökségi helyszínek mellett, 2019 Európa Kulturális fővárosát, Materát is megtekintjük. Az út különlegessége, hogy nem csak busszal, de repülővel is bekapcsolódhatnak utasaink. A lenyűgöző utazás azonban csak 1 időpontban foglalható, így nem érdemes késlekedni a foglalással, hiszen az ország igen népszerű, így új út lévén hamar betelhet az időpont.

Visszajelzéseik alapján kibővített programmal várja Önöket Közép-európai körkép utazásunk, amely során a hangulatos cseh városok és várak mellet öt bajor várost is bejárunk. A hat napos buszos utazás során világi és szakrális kincsek között tekintünk meg 3 UNESCO Világörökséget is, köztük az Érseki Palotát Würzburgban, ahol a csodaszép barokk szobák és freskók megtekintése után lehetőségünk lesz egyet sétálni a mesés kertben, majd a városközpontban is. Aki szereti a történelmi hangulatot, biztosan megtalálja a számítását ezen új utazás során.

Utasaink kívánságai alapján állítottuk össze Az Ókori Hellász szépségei elnevezésű utunkat, amely egy körutazás Dél-Görögországban, Európa kulturális bölcsőjében. A 4 napos utazás során 4 UNESCO Világörökséget is megtekinthetünk az „élő történelmet” bemutató utazás során, amely festői tájával és a narancsligeteivel elvarázsolja utasainkat.

Egzotikus vidékek az Önök igényei alapján

A mediterrán úti célok mellett, egzotikumnak számító új utak is megtalálhatóak kínálatunkban. Egyik ilyen utunk a két szigetet is érintő Zöld smaragd az Atlanti-óceán közepén elnevezésű utunk. A 8 napos repülős út során elsősorban a természetjáró utasainknak kedvezünk, de a látványos, zöld táj mellett, különleges történelmi emlékeket is megnézünk. Az út egyik legnagyobb élménye azonban minden bizonnyal a delfin- és bálnales, hiszen az Azori-szigetek az Atlanti-óceán közepén helyezkedik el, és az egyik legnagyobb bálna-és delfinpopulációnak ad otthont. A kulináris élvezetek kedvelői az ananászültetvény mellett a sajtgyárban lévő kóstolón hódolhatnak az ízek imádatának. Garantáltan mesés utazás, valóban egy egyedülálló új út kínálatunkban.

Hasonlóan izgalmas és látványos gyöngyszem az új utak között az Argentínát, Uruguay-t, és Chilet érintő Tűzföld és Patagónia csodái névre keresztelt 10 napos utazásunk. A személyes bejárás során összeállított program alatt megnézzük többek között a Perito Morino és Upsala gleccsereket, de Buenos Airesben is egy nagyobb kirándulást teszünk, ahol este egy tangó klubba is ellátogatunk, ahol a tánc mellett a helyi ízeket is élvezhetjük. Az utazás során nemcsak repülőre, de hajóra is szállunk, így garantáljuk, hogy látványosságból nem lesz hiány menet közben sem.

Természetesen azon utasaink számára is kedvezünk új útjainkon, akik kicsit több kulturális látnivalóra vágynak. Így került kínálatunkba jordániai körutazásunk, ahol a természetjárás és a városlátogatás kiegyenlíti egymást. A Holt-tengeri fürdőzés mellett 2 UNESCO Világörökséget is megcsodálhatunk, így Petra világhírű romvárosát is, amely a világ 7 csodájának egyike. A csodás 5 nap során szemet gyönyörködtető helyeket felfedezve testi és szellemi felfrissülést kaphatunk.

Aki még a fent leírtaknál is több városi nevezetességre vágyik, annak meleg szívvel ajánlom a 3 UNESCO Világörökséget is magába foglaló Marokkó mesés kincsei utunkat. Az új út központi városa a „Dél-gyöngyeként” emlegetett Marrakes, de a híres Casablanca városát is meglátogatjuk, ahol a marrokói építészeti elemeken kívül francia és spanyol jellegzetességeket is felismerhetünk. Utasaink kívánságának megfelelően ellátogatunk a híres filmből ismert Rick Kávézójához is, így a Casablanca című film rajongóinak igazi, életreszóló filmes élményben lehet részük az 5 nap során.

Ne hagyja veszni előfoglalási kedvezményét!

Remélem, ezen összeállítás segítségével kicsit közelebb került ahhoz, hogy megtalálja az Ön számára legszimpatikusabb utat 2019-ben. Ne feledje, előfoglalási akciónk keretén belül két fő esetén, akár 30.000 Ft kedvezményben is részesülhetünk utazásaink árából. Érdemes kihasználnia a lehetőséget és lefoglalni idei utazását 2019.március 20-ig, hiszen Ön is megérdemel egy kis pihenést!

Vissza