Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Június 15 - 26. Ár: január közepén Autóbusszal Előzetes helyfoglalás
Augusztus 20 - 31. Ár: január közepén Autóbusszal Előzetes helyfoglalás
Szeptember 10 - 21. Ár: január közepén Autóbusszal Előzetes helyfoglalás
Az út áttekintése

·  Gazdag program: 8 országban 11 város
·  2 különleges miniállam: Monaco és Andorra
·  Fakultatív kirándulások vagy tengerparti fürdőzés
·  Nizza, Madrid, Barcelona, Genf megismerése

"Elgondolkodtam, hogy II. Fülöp hogyan élte mindennapjait az El Escoriálban. Sok királyi palotát láttam már, de ez minden eddigitől gyökeresen különbözött!"
Gulyás Miklós – 2018 Év Idegenvezetője Magyarországon

Utasaink véleménye

5.0

Szállás:
3 és 4 csillagos szállodák
Ellátás:
Félpanzió, tranzitszállásokon reggeli
 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (12)
 • Hasonló utak

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – VERONA

Reggeli indulás után Tornyiszentmiklósnál lépjük át a határt és Szlovénia érintésével érkezünk Olaszországba. Este 1,5 órás gyalogos városnézés Veronában (ókori Aréna, Júlia erkélye, han­gulatos Erbe tér). Városnézés után szállás.

2. NAP: RIVIÉRA – CÔTE D’AZUR – NIZZA – MONACO

Az olasz Riviérán keresztül – melyet a „Virágok Riviérájának” is neveznek –, utazás a Côte d’Azur felé. Egy kis pihenés a nizzai szállodánkban, majd kb. 17 órakor indulunk a fakultatív kirándulásra Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. Útközben megállunk egy parfümkészítő üzemnél. Az ország parfümjeinek 40%-át Dél-Franciaországban készítik. Végigvesszük a gyártás mozzanatait, láthatjuk az ehhez szükséges eszközöket. Itt nem csak parfümöket készítenek, hanem egyéb kozmetikai termékeket, így szappanokat, tusfürdőket, különleges krémeket is. A látogatás végén lesz vásárlási lehetőség. Monacóba érve, bejárjuk az óvárost, amelynek során láthatjuk az I. Albert nagyherceg által alapított Akváriumot, nagykövetségek luxusépületeit és egy botanikus kertet, így érünk a Szent Miklós katedrálishoz. E pompás templom rejti Grace Kelly sírját is, itt tartják a hercegi család keresztelőit, esküvőit, temetéseit. Ezt követően a Hercegi Palota impozáns épületét fényképezhetjük le. A hegyről legyalogolva folytatjuk sétánkat a kikötőben, a gazdag hajócsodákat szemlélve, azután az F1 monacói nagydíj startvonalánál állunk meg. A kikötőből lifttel folytatjuk utunkat Monte-Carlóba, ahol egy rövid sétát követően a népszerű Casino előtt állunk meg. Ekkor lesz lehetőség kipróbálni szerencsénket. (Belépéshez megfelelő öltözet és betöltött 18 év kell.) Programunk befejezése után visszautazás a tranzitszállásra. Monaco és parfümgyár látogatás fakultatív program: 12 000 Ft

3. NAP: CÔTE D’AZUR – FIGUERAS – LLORET DE MAR

Reggeli után áthaladunk Provence-on, így érkezünk Spanyolországba. A határ után nem sokkal egyedülálló élményben lesz részünk. Figueras-ban megállunk és megtekinthetjük a Salvador Dalí Múzeumot. Dalí a szürrealizmus egyik legismertebb festője volt. A saját házában rendezte be ezt a kiállítást, amelyet művészete mauzóleumaként emelt az utókor számára. Kb. 1 órás programunk lesz ebben a különleges épületben, majd tovább utazunk Lloret de Marba. Szállásfoglalás, vacsora.

4. NAP: COSTA BRAVA – BARCELONA – COSTA BRAVA

Fakultatív kirándulás Barcelonába. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szent Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas – mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg –, Kolumbusz-oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai Stadionnal. A nap során lesz lehetőség – annak, aki szeretné –, belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell írásban jelezni, mert a hatalmas érdeklődés miatt a jegyeket előre meg kell rendelni. Utólagosan (pl. helyszínen) a jegyvásárlás nem lehetséges. Fakultatív Barcelona kirándulás: 50 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (+ 2 belépő): + 40 € Forgalom függvényében kb. 20 órára érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: COSTA BRAVA – ANDORRA – MONTSERRAT

Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket. Egész napos kirándulás: Andorra – Montserrat. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2-3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellába, Andorra fővárosába. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi települések, kőből épített házaiban. A városban megtekintjük a közel 1.000 éves település fontosabb középületeit, a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Egy 700 m magas hegyre kapaszkodunk fel a tengerszintről. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is meglátogatjuk, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Vacsorára érkezünk vissza a szállodába. Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás: 50 €

6. NAP: COSTA BRAVA – ZARAGOZA – MADRID

Reggeli után indulunk Madrid felé. Útközben séta Zaragozában, mely Európa Kulturális Fővárosa is volt. Az Ebro melletti főtér legfontosabb látnivalója a Pilar bazilika, ahol a híres Madonna szobrocska található, amelyet Szent Jakab személyesen kapott Szűz Máriától, továbbá a La Seo katedrális, mely a Világörökség Listán is szerepel. Madridba történő megérkezésünk után szállásfoglalás. ****-os hotelünk Madrid üzleti negyedében egy metróállomásnál lesz.

7. NAP: MADRID – EL ESCORIAL – ELESETTEK VÖLGYE

Madridi programunkat buszos városnézéssel kezdjük, majd kirándulás az El Escorialhoz, amit II. Fülöp emeltetett, és ma is a királyi család temetkezőhelye. A monumentális épület királyi palota és kolostor is egyben, melyet helyi idegenvezető segítségével látogatunk meg. Elcsodálkozhatunk azon, hogy a világ leggazdagabb uralkodója milyen puritán körülmények között élt. Az El Escorial után ellátogatunk az Elesettek Völgyébe. A spanyol polgárháború után egy szikla belsejében alakíttatta ki Franco tábornok ezt a monumentális katedrálist. Programunk után, a kora délutáni órákban érkezünk vissza Madridba. A Cervantes emlékműnél leszállunk a buszról, és a Királyi Palota érintésével a Plaza Mayor és a Puerta del Sol megtekintése következik, immár gyalogosan. Szabadprogram után a Parlament és a Prado környéke a következő állomás, ahol megállapíthatjuk, hogy Madrid tágas, tiszta és látnivalókban gazdag város. Ezt követően lehetőség lesz megtekinteni a Prado Múzeum fantasztikus gyűjteményét.

8. NAP: MADRID – TOLEDO – MADRID

Délelőtt fakultatív kirándulást teszünk Toledóba. A káprázatos fekvésű régi főváros rengeteg látnivalót nyújt. Hangulatos óváros, keskeny utcácskák, paloták, templomok, El Greco képek. Lenyűgöző katedrálisa a spanyol egyház központja. Aki akar, a híres toledói acélból készült terméket is vásárolhat. Toledo fakultatív kirándulás (belépőkkel): 50 € Madridba visszaérkezés után közösen keressük fel az Almudena Székesegyházat és a Királyi Palotát, mely a Bourbon gazdagság és pompa szép példája. 19 óra táján érünk vissza szállásunkra.

9. NAP: MADRID – COSTA BRAVA

Reggeli után visszaindulás a Costa Bravára. Várható érkezés a délutáni órákban. Ezt követően szabadprogram a tengerparti városban, csobbanási lehetőséggel. Este vacsora.

10. NAP: LLORET DE MAR – AVIGNON – LYON

Hazaindulás, utazás Franciaországba, Avilába, a volt pápai székhelyre. Séta a kellemes, ódon hangulatú város falai között (kb. 1,5 óra). Láthatjuk az „avignoni fogság” idején a katolikus egyház központját, a pápai palota épületét és a mellette lévő román-gótikus templomot a 7 pápa festett arcképével, valamint a Csonka hidat, melyet egy dalból is ismerhetünk. Este érkezünk tranzitszállásunk helyszínére.

11. NAP: GENF – BERN – AUSZTRIA

Reggeli után Svájcba, Genf városába utazunk. Séta az elegancia központjában (kb. 1 óra). A Genfi-tónál látjuk a luxusszállodákkal ékesített tópartot, a virágórát és a belvárost. Folytatva utunkat, kora délután városnézés Bernben (2 óra): Rózsakert, Medveárok, és az UNESCO Világörökség Listáján szereplő árkádos óváros a Városházával, az Óratoronnyal és a monumentális Münsterrel. A program után tovább utazás Svájcon keresztül Ausztriába, az út során gyönyörködhetünk a vadregényes, hegyvidéki tájban. Szállás Tirolban.

12. NAP: AUSZTRIA – HEGYESHALOM – BUDAPEST

Reggeli után városnézés Innsbruckban. Fő látványosságok: Hofkirche, Burg, a barokk stílusú Dóm, Várostorony, a híres Aranytetős ház, Aranysas fogadó, mely sok híres ember szálláshelye volt az évszázadok során. Ezt követően hazautazunk Magyarországra. Érkezés az esti órákban. Budapest után Szeged, Pécs, Miskolc – Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

LátnivalóBelépődíj
Figueres - Dali Múzeum10 €
Zaragoza - La Seo katedrális6 €
Madrid - El Escorial16 €
Elesettek völgye9 €
Madrid - Királyi Palota12 €
Madrid - Prado16 €
TAX13 €

Belépők ára: kb.: 82 € + fakultatív

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak. 2022-ben áremelkedések előfordulhatnak.

Buszos felszállási helyek:

Város Megálló típus Időpont Cím
Nagykanizsa Felszálló kb. reggel 10:00 Tesco parkoló
Siófok Felszálló kb. reggel 8.00 Tesco parkoló
Győr Leszálló M1-es melletti MOL-kút
Tatabánya Leszálló M1-es melletti McDonald's parkoló
Hegyeshalom Leszálló Hegyeshalmi Határátkelő, Hegyeshalom
Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése
Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 MOL benzinkút, McDonalds mellett
Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 Kishegyesi úti Tesco parkoló
Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Dechatlon parkoló
Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 Maklári körforgalom, MOL-kút
Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Régi 3-as út Lukoil benzinkút
Bonyhád Le/felszálló kb. reggel 3:40 MOL benzinkút
Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Városháza előtti buszmegálló
Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 Búza tér, McDonald's parkoló
Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Vasútállomás, PROFI parkoló
Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló
Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Széchenyi tér, Szeged étterem
Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 Újvárosi temető melletti Shell-kút
Paks Le/felszálló kb. reggel 4:40 Régi 6-os út OMV benzinkút
Hatvan M3 Le/felszálló kb. reggel 6:00 M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút
Tolna Le/felszálló kb. reggel 4:15 Penny Market parkoló
Program
4.9
Idegenvezető
5.0
Szállás
4.9
Ellátás
5.0
Gyakori kérdések
Gulyás Andrea
Dombóvár
2019.09.25

Sok országot érintve gyönyörű helyeket, érdekes látnivalókat ismerhettünk meg a körutazás során. Az út szervezése kiváló volt, a sok-sok látnivaló kárpótolt minket a feszesebb tempóért. A szálláshelyek és az étkezések teljesen rendben voltak. A buszvezetők előzékenyek és udvariasak, nagy rutinnal vezették az autóbuszt, velük nagy biztonságban éreztük magunkat. Gulyás Miklós idegenvezetőnk profi módon vitte a csoportot. Mindenhol alapos felkészültséggel rengeteg ismeretanyagot adott át nekünk. Mindig segített a nyelvi nehézségek megoldásában is. A figyelmünket ébren tartotta utazás közben is, történetekkel, zenékkel, filmekkel, játékos vetélkedőkkel, közös énekléssel az egész utazás során. Végig jó volt a hangulat a buszon is. A Világörökség-útlevél pedig nagyon jópofa dolog, jó a képeket később is visszanézni., mikor eldicsekszem vele, hol milyen szépségeket láttunk.

 • 4.8
Tóth Tihamér dr.
Orosháza
2018.09.24

Gulyás Miklós szenzációs volt, hatalmas tudású idegenvezető, jó humorral, türelemmel, látszik, hogy ezt ő hívatásnak tekinti. A busz is kényelmes és biztonságos volt, ez egy ilyen hosszú útnál nagyon fontos. A buszvezetők nagyon figyelmesek és udvariasak voltak, ezúton is köszönjük a munkájukat. Az ellátás is jó volt, finomakat ettünk, ittunk. A program nagyon tartalmas, kicsit fárasztó a végére, de mindenképpen megérte. Köszönjük Proko!

 • 5.0
Kun Vilmosné
Pápa
2018.09.18

Egy igazán tartalmas utazás, nagyon sok látnivalóval és élménnyel. Szerencsére úgy van összeállítva a program, hogy az idősebbek is, mint mi, szintén meg tudják tenni. Nem mondom, hogy a végére nem voltunk fáradtak, de a kapott temérdek élmény mindent kárpótolt. Idegenvezetőnk, Miklós is rendkívül felkészült, jó humorú, sok-sok történettel, vetélkedőkkel és zenékkel, filmekkel elfeledtette velünk a hosszabb utazásokat a buszon. A sofőrjeink nagyon előzékenyek és udvariasak voltak, és természetesen nagyon biztonságosan is vezettek. A szállások és étkezések is megfelelő színvonalúak voltak, így köszönjük ezt a szép utat a Prokonak.

 • 4.8
Dr. Czehelszky Zsuzsanna
Miskolc
2017.10.20

Már 2015-ben az Óceán mentén túra után szerettünk volna visszatérni Spanyolországba Miklós vezetésével, és most sikerült! Szeretünk vele utazni, mert szórakoztató, nagytudású és figyelmes idegenvezető. Nagyon segítőkészek a buszvezetők is, tapasztaltan és biztonságosan vezettek. Nagyon figyeltek arra, hogy a busz mindenkor tiszta és kényelmes legyen. Mindenhol finomakat ettünk. Nagyon megbízható az egész szervezés, és biztosították a miskolci transzfert is.

 • 5.0
Czehelszky Györgyné
Miskolc
2017.10.04

Szép, tartalmas út volt, mely természeti és kulturális élményekben egyaránt gazdag. Az idegenvezető kiváló, nagy tudású, figyelmes és humoros; élmény volt hallgatni! Az autóbusz kényelmes és tiszta. A gépkocsivezetők kiválóak: udvariasak, szolgálatkészek, tapasztaltak és biztonságosak. A szállás is jó, kategóriának megfelelő volt. Lehetett pihenni a programok után. Nagyon jó volt az ellátás, finomakat ettünk.

 • 5.0
Vizkeleti Gábor
Miskolc
2017.09.27

Tökéletes volt a program! Az idegenvezető tájékozott, felkészült és nagyon jó humorú. Kényelmesen utaztunk, és biztonságban éreztük magunkat a sofőr mögött. Az étkezés is kifogástalan volt.

 • 5.0
Némethi Tamás és neje
Budapest
2017.09.26

Már második alkalommal vettük igénybe a Proko Travel utazási iroda szolgáltatásait, amelyet nem bántunk meg. Szeptember 18-án érkeztünk meg a 12 napos "Mediterrán Grand Tour" útról. Bár az út fárasztó volt, mégis felejthetetlen élményekben volt részünk. Itt és ekkor döbbentünk rá, -földrajz tanárként is- hogy a természet és az ember munkája milyen csodálatos nyomot hagyott, amelyet jó volna megőrizni, minél több embernek megmutatni a jelen és jövő nemzedékei számára. Bizonyára hónapok fognak eltelni, míg ezek leülepednek, gondolatban feldolgozhatók lesznek. Ehhez a nagyszerű élményszerzéshez jelentősen hozzájárult a budapesti utazási iroda előzékeny munkatársai, a két kiváló buszsofőr, akik megbízhatóan, udvariasan és pontosan végezték munkájukat, maximálisan kiszolgálva az utasokat. Kiemelni szeretnénk idegenvezetőnk (Gulyás Miklós) szakszerű, felkészült munkáját, szakmaszeretetét, figyelmességét, emberi tartását. Külön gondolatot igényel még, hogy az utazás során bekövetkezett sajnálatos halálesetet mennyire tapintatosan, empatikusan, gyorsan, lehetőségeinek megfelelően kezelte, az ezzel kapcsolatos ügyeket intézte úgy, hogy az utasokat ne érje hátrány. Szerintünk ennek az utazási irodának az egyik legértékesebb tagja lehet, gondoljuk mások mellett. Gratulálunk az út szakszerű megszervezésért, lebonyolításáért, mindenkinek, akinek köze volt ehhez. Remélve, hogy jövőre is részesei lehetünk az utazási iroda valamelyik utazási programjának, üdvözletünket küldjük Budapestről: Némethi Tamás és neje

 • 5.0
Dr. Erdei Anita
Szamosújlak
2017.09.25

Tartalmas programot kaptunk. Az ígértek mellett plusz látnivalókban is részünk volt. Az idegenvezető magas lexikális tudással rendelkezik, precíz és pontos munkát végzett. Az autóbusz kényelmes, tágas és biztonságos volt. Maximálisan meg voltunk elégedve a gépkocsivezetőkkel. Végig szem előtt tartották az utasok érdekeit.

 • 5.0
Tusnádi Istvánné
Budapest
2017.09.20

Nagyon tartalmas programok voltak, sok szép élménnyel lettem gazdagabb. Miklós személyében nagy tudású, figyelmes, türelmes és kiváló szakembert ismertem meg. Az autóbusz tágas, kényelmes volt. A gépkocsivezetők nagyon jól végezték a munkájukat, udvariasak voltak.

 • 5.0
Vonház Katalin
Tolna
2015.07.09

Szép, tartalmas kulturális kiránduláson vettem részt. Fárasztó, de megérte. Mindkét idegenvezetőnk renkívül jó volt. Mégis, külön gratulálok Bencének, fiatal kora ellenére sok türelemmel, figyelemmel foglalkozott velünk is, idösebbekkel. Jó tudni, ilyen fiatalok is vannak, büszkék lehetnek a szüleik. Spanyolországi szieszta június 20. Vonház Katalin

 • 5.0
A Pireneusok két oldala
Július 14. 7 nap Ár: január közepén
Július 31. 7 nap Ár: január közepén

Aktív pihenés Mallorcán és Barcelona
A döntés az Öné. Pihenhet az tengerparton vagy akár komoly szintkülönbségű túrákon is részt vehet. Aktív természetjárás a mesés szigeten!
Augusztus 10. 7 nap Ár: január közepén
Szeptember 14. 7 nap Ár: január közepén

Az óceán mentén
Különleges program, különleges útvonal Észak-Spanyolországon és Portugálián át, repülős csatlakozási lehetőséggel, csak 1 időpontban.
Június 30. 12 nap Ár: január közepén

El Camino zarándokút Galíciában
A legkülönlegesebb utazásunk. Járjuk végig az El Camino utolsó 117 km-t szervezett keretek közt, de mégis a saját tempónkban. Elmélyülés és feltöltődés.
Szeptember 30. 9 nap Ár: január közepén

Kanári-szigetek
A sok kombinált programunkból talán ez a legnépszerűbb. Ismerjük meg Gran Canaria és Tenerife szigeteket egyetlen út alatt.
Május 15. 7 nap Ár: január közepén
Október 09. 7 nap Ár: január közepén

Kinyomtatom a programot
Mediterrán grand tour úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló területre

Az óceán mentén
Különleges program, különleges útvonal Észak-Spanyolországon és Portugálián át, repülős csatlakozási lehetőséggel, csak 1 időpontban.
Június 30. 12 nap Ár: január közepén
Aktív pihenés Mallorcán és Barcelona
A döntés az Öné. Pihenhet az tengerparton vagy akár komoly szintkülönbségű túrákon is részt vehet. Aktív természetjárás a mesés szigeten!
Augusztus 10. 7 nap Ár: január közepén
Szeptember 14. 7 nap Ár: január közepén
Mór emlékek Andalúziában
Kényelmes csillagtúra, minden nap fantasztikus kirándulásokkal Dél-Spanyolország csodás városaiba.
Április 21. 6 nap Ár: január közepén
Május 27. 6 nap Ár: január közepén

Utazások hasonló időpontban

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással
Június 15. 12 nap Ár: január közepén
Június 15. 12 nap Ár: január közepén
Virágok és műemlékek
Június 18. 9 nap Ár: január közepén
Augusztus 13. 9 nap Ár: január közepén
Párizs - London
Két európai fővárost kapcsolunk össze ebben a pár napban, és ehhez a Csalagúton vonatozunk át.
Július 31. 7 nap Ár: január közepén

Utazások hasonló árban

A festői Normandia - Bretagne
Franciaország két nyugati tartománya, mely megannyi Pazar látnivalót rejt. Közülük is kiemelkedik a világon az első Világörökségi helyszínek egyike, Mont-Saint-Michel szigete és a bencés apátság.
Május 18. 9 nap Ár: január közepén
Május 19. 7 nap Ár: január közepén
A rejtélyes Szicília
A Földközi-tenger legnagyobb szigete, melyen Európa legnagyobb vulkánja is található. Megszámlálhatatlan ókori és középkori építmény, mint például a Csontváryt is megihlető Taormina. Hosszabbítási lehetőség a vulkánok világába.
Június 03. 5 nap Ár: január közepén
Június 03. 8 nap Ár: január közepén
Shakespeare és Robin Hood szülőföldjén
Akár autóbusszal, akár repülővel indulunk útnak, átfogó képet kaphatunk a szigetország történelméről, jelenéről, mely uralkodója épp 70 éve ül trónján.
Július 11. 11 nap Ár: január közepén
Viva Espana
Spanyolország legjavát járjuk végig 6 napban. A tengertől indulunk és a szárazföld közepén fejezzük be utunkat, de csak egyszer kell költözni közben.
Június 17. 6 nap Ár: január közepén
Augusztus 22. 6 nap Ár: január közepén
Baltikum, Szentpétervár
Mindhárom balti főváros mint egy kis ékszerdoboz. Külön-külön is elvarázsolnak, de így egyben… És ha ez még nem lenne elég, megkoronázzuk az orosz kultúra és művészet városával.
Június 23. 38 nap Ár: január közepén
Szeptember 11. 8 nap Ár: január közepén