Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Időpontok és alapárak
Április 13 - 20.
369 000 Ft
Május 22 - 29.
369 000 Ft
Június 13 - 20.
389 000 Ft
Június 21 - 28.
389 000 Ft
Július 02 - 09.
389 000 Ft
Augusztus 22 - 29.
369 000 Ft
Szeptember 09 - 16.
389 000 Ft
Október 03 - 10.
389 000 Ft
Az út áttekintése

·  Séta a Mediciek Firenzéjében és Rómában
·  Vatikán és a lenyűgöző Sixtus-kápolna
·  Hajózás a limoncello hazájába, Capri szigetére
·  Amalfi-part és a Vezúv áldozata: Pompeii

Létezik egy olasz mondás: „Aki délre megy, az kétszer sír: amikor megérkezik és amikor elmegy." És ez valóban így van, amit át kell élni mindenkinek.
Zilzer Zsuzsa – 23 éve olasz utak idegenvezetője

Utasaink véleménye

4.9

Utazás:
Autóbusszal
Szállás:
4 csillagos szálloda
Ellátás:
Kontinentális reggeli + fakultatív vacsora
 • Program
 • Belépők és fakultatív programok
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (47)

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – TRIESZT

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Szlovénián keresztül utazunk, mely során gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiban. Olaszországba érkezve Trieszt városában állunk meg, mely már a Monarchiának is fontos kikötője volt. Belvárosában és a tengerparton sétálunk, ahol a bécsi mintára épített neoreneszánsz és eklektikus épületek kápráztatnak el bennünket Olaszország legnagyobb, tenger felé nyitott terén. Az esti órákban érkezünk Padova utáni ****-os szállodánkhoz.

2. NAP: FIRENZE – RÓMA

Reggeli után folytatjuk utunkat Firenzébe, mely a reneszánsz Athénja, a művészetek városa. Dante, Giotto, Macchiavelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Vasari és Galilei neve fémjelzik a város dicsőségét. Nagyszerű élményt jelent a XIV–XV. századi épületek között sétálni. Megcsodáljuk a világ 4. legnagyobb katedrálisát, a Santa Maria Del Fiorét, melynek kupolájába szabadidőben akár fel is lehet menni. Sétálunk a XIV. századi Öreg hídon, a Ponte Vecchión. Ezekkel az élményekkel telve hagyjuk el a Mediciek fellegvárát. Továbbutazás és este érkezés Rómába, ****-os szállás (3 éjszaka).

3. NAP: RÓMA – VATIKÁN

Reggel városnézésre indulunk. Először a több mint 1 milliárd hívőt irányító római katolikus egyház központját, a Vatikánt tekintjük meg. Ez a világ legkisebb államalakulata. Területe alig haladja meg a 44 hektárt. A Vatikáni Múzeummal kezdünk. 2024. évtől névre szólóan kell a jegyeket előre megvásárolnunk. (Ez utólag nem módosítható). Vatikán (névre szóló belépő, foglalási díj, idegenvezetés) 20.000 Ft. Itt megcsodáljuk többek közt Michelangelo lenyűgözően szép alkotását, a Sixtus-kápolnát, melyet II. Gyula pápa megbízásából 3 év alatt készített el. A nagy, négyszögletes termet freskódíszítéses hordóboltozat fedi. Itt tartják mindig a konklávét, azt a tradicionális gyűlést, amelyen megválasztják az elhunyt pápa utódját. Láthatjuk továbbá a Raffaellóról elnevezett stanzákat. Ezeket a freskókat is II. Gyula pápa rendelte meg az akkor még csak 25 éves festőtől. Ezt követően a világ legnagyobb katolikus templomát, a Szt. Péter-bazilikát nézzük meg, (külső hosszúsága 212 m, belmagassága 132 m). A főhajó padlóján réz távjelzők mutatják, hogy milyen hosszúak a világ más híres, nagy katedrálisai. Belül elkápráztat bennünket Michelangelo fantasztikus Pieta szobra is. A templom előtt Bernini hatalmas ellipszis alakú dísztere látható, melyet 284 oszlop és 88 pillér, a híres kolonnádok szegélyeznek. Az oszlopcsarnok tetején körben 162 szent barokk szobra áll. Délután a híres Spanyol lépcső turistaforgatagában gyönyörködhetünk, majd szabadprogram, mely során kipróbálhatjuk egy hangulatos olasz kisvendéglő gazdag ételválasztékát. Szállás Rómában.

4. NAP: RÓMA

Folytatjuk az „Örök Város“ megismerését. Az ókori Rómát tekintjük meg, ahol a megmaradt romokból tudunk következtetni a birodalom nagyságára. A Capitolium, a Forum Romanum, a Palatinus, Traianus fóruma és a Colosseum bizonyítja, hogy ókori elődeink csodás örökséget hagytak ránk. Colosseum névre szóló belépő, foglalási díj és idegenvezető: 15.000,- Ft. Először a Capitolium dombjáról (ahonnan kiválóan lehet fényképezni is) tekintünk le a Forum Romanumra. Látható a „Szent Út”, ahol a császárok vonultak végig egy győztes csata után. Az újkor egyik monumentális alkotásában, a II. Viktor Emánuel emlékműben is gyönyörködhetünk. Kora esti órákban a vízi hangverseny látszatát keltő Trevi-kúttal zárjuk napi programunkat.

5. NAP: RÓMA – NÁPOLY – SORRENTÓI-FÉLSZIGET

Reggeli után elhagyjuk Rómát, és elutazunk Nápoly irányába. A városba érkezve rövid séta a központban. Útközben megtekintjük a nápolyi várat és a Világörökség részeként is számontartott Főteret, de láthatjuk Olaszország második legnagyobb kikötőjét is. Nápolyi bepillantásunk után tovább utazunk a filmekből jól ismert Amalfi-partra. Annyira szép a látvány, hogy a régió 1997 óta az UNESCO Világörökség Listájába is felkerült. A vadregényes tájat helyi, kisebb méretű turista buszok segítségével ismerjük meg, melynek díja a helyszínen fizetendő. Elsőként Positanóhoz érkezünk, fentről a kilátóról tekintünk le a városra és az azt körbeölelő tengerre. A „Függőleges Város” két hegy közé épült be, látványa csodaszép. Egy kis pihenő és fényképszünet után buszunkkal tovább kanyargunk Amalfi felé, mely a partvidék névadó városa. Sétánk során érintjük a Katedrálist, ahol Szt. András apostol ereklyéit őrzik. A buszból látunk egy XIII. századi papírüzemet is. Tovább folytatjuk a partvidék felfedezését. A ****-os szállásunkra az esti órákban érkezünk (2 éj).

6. NAP: CAPRI (HAJÓ) – SORRENTO-FÉLSZIGET

Választás szerint pihenés, ill. fakultatív kirándulás Capri szigetére, a Tirrén-tenger legszebb gyöngyszemére. Több mint egy órás hajózással jutunk át a fényűzés és a luxus szimbólumává vált szigetre, melynek érdekességeit helyi idegenvezető segítségével ismerhetjük meg. A különleges üzleteken túl, felejthetetlen látványt nyújt a meredek sziklafalak és a csodálatosan kék tenger harmóniája. A belvárosban – ahová siklóval jutunk fel –, a városka nevezetességeit tekintjük meg. A közös séta során a helyi likőr, a limoncello kóstolását is beiktatjuk. A szabadidőben, jó idő esetén, rövid fürdőzésre is lesz lehetőség. Este séta Sorrento városában, aki szeretne, ekkor ajándék- és emléktárgyakat is tud vásárolni. Szállás, mint előző nap. Capri fakultatív kirándulás (oda-vissza hajójeggyel és felvonójeggyel): 95 €.

7. NAP: POMPEII – ÉSZAK-OLASZORSZÁG

A reggeli indulást követően irány a Vezúv lávája által betemetett város, Pompeii. Fantasztikus élmény a XXI. században az ókor szinte tökéletesen megmaradt épületei között járni. A kb. 2 órás séta során a legérdekesebb házakat és emlékeket tekintjük meg, láthatunk korabeli „gyorséttermeket”, lakóházakat, fürdőket, sőt még bordélyházat is. A program után utazás észak felé. Szállás.

8. NAP: PADOVA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Megreggelizünk, majd irány Padova belvárosa. Itt megtekintjük a híres Szt. Antal-katedrálist, a névadó szent síremlékével és a templomhoz tartozó csodálatos kerengővel, a Gattamelata szobrot, a középkori épületek által szegélyezett főteret és környékét. Szlovénia érintésével hazautazunk. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2024-től Rómában szigorították a Vatikáni Múzeum és a Colosseum foglalási rendjét. Korábbi években tudtunk név nélkül csoportos foglalást készíteni és később neveket megadni, létszámot módosítani. 2024-től azonban csak névre szóló jegy vásárolható. Erre csak konkrét foglalás és az előleg befizetése után kerülhet sor, a szabad kapacitás függvényében. Irodánk mindent elkövet, hogy mindenkinek, az időrendben később jelentkező utasok számára is jegyet biztosítson, azonban elképzelhető, hogy ez egyéni jeggyel, a csoporttól külön valósítható meg. Kérjük jelentkezését ezen információk tudatában adja le.

LátnivalóBelépődíj
Firenze transzfer4 €
Róma - tömegközlekedés21 €
Róma - Pantheon5 €
Amalfi - Dóm4 €
Amalfi helyi busz27 €
Amalfi hajó15 €
Pompei23 €
Capri - Augustus park2 €
Helyi és idegenforgalmi adók18 €

Belépők ára: kb.: 119 € + 95 € fakultatív kirándulás

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szolgáltatók előzetes értesítés nélkül is megváltoztathatják a belépők árait. A fizetős látványosságok megtekintése nem kötelező, aki nem szándékozik igénybe venni, a program idejére szabadidőt kap.

Buszos felszállási helyek:

Város Megálló típus Időpont Cím
Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése
Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 MOL benzinkút, McDonalds mellett
Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 Kishegyesi úti Tesco parkoló
Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Dechatlon parkoló
Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 Maklári körforgalom, MOL-kút
Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Régi 3-as út Lukoil benzinkút
Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Városháza előtti buszmegálló
Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 Búza tér, McDonald's parkoló
Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Vasútállomás, PENNY parkoló
Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló
Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Széchenyi tér, Szeged étterem
Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 Újvárosi temető melletti Shell-kút
Bonyhád Le/felszálló kb. reggel 3:40 MOL benzinkút
Nagykanizsa Le/felszálló Kb reggel 10 óra Tesco parkoló
Siófok Le/felszálló kb. reggel 8.00 Tesco melletti Shell benzinkút
Székesfehérvár M7 Le/felszálló kb. reggel 7:30 - 8:00 M7-es melletti Shell-kút
Hatvan M3 Le/felszálló kb. reggel 6:00 M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút
Paks Le/felszálló kb. reggel 4:40 Régi 6-os út OMV benzinkút
Tolna Le/felszálló kb. reggel 4:15 Penny Market parkoló
Program
5.0
Idegenvezető
5.0
Szállás
4.8
Ellátás
4.7
Gyakori kérdések
Naszvadi István
Fót
2023.09.21

Tartalmas, 8 napot magába foglaló olaszországi utazáson vettünk részt 2023. szeptember 11-18-ig. Az utazás során idegenvezetőnk Fogarasi Andrea volt, akiről mind emberileg, mind szakmailag a legjobbakat tudjuk elmondani. Andrea rendkívül empatikusan, türelemmel és megértéssel kezelte az út során felmerült egyéni problémákat és reagált az előre nem látható eseményekre. Mindezt nehéz körülmények között is végtelen türelemmel tette az idegenforgalomtól túlzsúfolt olasz nagyvárosokban. Rómában az ilyenkor szokásos tömegben, a szűk járdákon és a túlzsúfolt tömegközlekedésben kellett a mintegy 40 fős csoportot az idegenvezetés mellett együtt tartania. Köszönet a türelméért, odaadásáért, emberségéért, szakmai elhivatottságáért. Andrea igyekezett ugyan némi szabadidőt biztosítani a tervezett program mellett, de a tőle függetlenül tervezett sűrű program miatt, ennek mértéke kevésnek volt mondható. Az út maga rendkívüli műemléki helyszínekre, csodálatos tájakra vezet, de a leírásban szereplő programok nagyobb átéléséhez, további egy-két nap beillesztése lenne szükséges. A többletidő lehetőséget adna az egyéni városnézésre, pizzázásra és egy tartalmasabb tengerparti fürdőzésre. A fakultatív kirándulás elhagyása mellett nyerhető szabadidő ilyen hosszú út megtételét követően nem opció, mert ehhez hatalmas élményekről lenne szükséges lemondani. A sűrűre tervezett programok, a szállásra történő kései érkezés és a reggeli korai indulás miatt, nem igen marad idő az éjszakai pihenésre. A látnivalóktól messzebb eső szállásokra történő 20-21 óra közötti érkezést, majd a 22 óráig tartó vacsorát és az esti teendőket követően, a reggel 7 órai, - de előfordult reggel 6 óra is – indulás nem hagy időt kellő pihenésre. Mindez egy-egy esetben elviselhető lenne, de több napon keresztül a zsúfolt tömegben történő napi 15-20 ezer lépésszám megtétele, ilyen pihenőidő mellett még az edzettebb utasoknak is fárasztó lehet. Erre és a tömegközlekedéssel történő városnézésre (a tömegközlekedés igénybevétele nem volt benne a katalógusban, sem a részvételi jegyen) mindenképpen fel kellene hívni az utasok figyelmét az utazási ajánlatban. Némi szabadidőre és egy kis pihenésre tudott volna mindemellett biztosítani lehetőséget, ha a metró végállomás és a szállás között a saját autóbusszal, nem pedig a tömegközlekedéssel lett volna az utazás megszervezve. A szállásokon a szobákkal és a vacsorákkal szerintünk nem volt gond, igen korrekt volt mindenütt a kiszolgálás és a 3 fogással jól lehetett lakni. Ezzel ellentétben viszont a reggeli svédasztalok sokszor időben nem készültek el, majd néhány percen belül le is fogytak, így volt, hogy nem tudtunk érdemi reggelit elfogyasztani. A 6 órai indulási napon pl. csak hidegcsomagot biztosítottak, - ezt 9 órakor tudtuk elfogyasztani kicsit méltatlan körülmények között - melynek tartalma kritikán aluli volt, talán egy tízórai csomagnak lehetne nevezni. Köszönettel tartozunk tehát Andrea idegenvezetőnknek, hogy ennyire rugalmasan, kellő türelemmel, szakmailag kimagaslóan vezette végig az utazást, de a továbbiakban a programok átrendezését, azaz többletidő beiktatását javasolnánk, mert egy ilyen hosszú utazás során bármikor előfordulhat komolyabb fennakadás is, mely teljesen felboríthatja a tervezett programok megnézését, elveszítve ezzel az út varázsát.

 • 4.5
Juhász József Benedek
Jászberény
2023.06.07

Katalógusban ajánlott úticélok teljesültek + Capri körbe hajózása! Szuper volt!! Óriási lexikális tudás átadása, színes előadás mód, kedves, figyelmes, határozott! Gondoskodó! 5** Zoli és Dani profi módon karbantartotta, tisztán várta utasait! Menetidőt pontosan betartották és udvariasak voltak! Szuper volt a büfé üzemeltetése!! A szállás tiszta, kényelmes, pihenésre tökéletes volt. Az ételek megfelelő mennyiségűek, ízletesek.

 • 5.0
Horváth Lászlóné dr. Zámolyi Erzsébet
Budapest
2023.06.05

Rendkívül látványos helyszínek. Rendkívül tájékozott, helyismerettel rendelkezik. Az autóbusz kényelmes, gyors. A sofőrok mindketten készségesek, szolgálatkészek és nagyon ügyesek!! Biztonságos utazás volt. A széllás, tiszta, biztonságos. Az étkezés kielégítő, sőt itallal is (vörösbor) szolgáltak, bár kissé lassú volt a kezdés.

 • 5.0
Sáránszki Mária , Bartalis Lászlóné
Pécel
2023.06.04

A programok gördülékenyen zajlottak, az idegenvezetés mindenre kiterjedő szakszerű és nagyon élvezetes volt. A busz tiszta, kényelmes volt. A sofőrök udvariasak, maximálisan segítőkészek. A szállás rendben volt, tisztaság volt mindenhol, szobák felszereltsége megfelelő volt.

 • 4.5
Szirmai Csaba, Csabáné
Budapest
2023.06.01

Minden 5-ös.

 • 5.0
Farkas Roland és neje
Budapest
2020.08.01

Rengeteg élménnyel és tudással gazdagodtunk az út során. Nagyon élveztük Zizler Zsuzsi idegenvezetésével az utat. Jó ötlet az audio guide, nagyon hasznos volt több helyen is. Mi első sorban Pompei miatt választottuk ezt az utat, de ha a körülmények engedik több Prokós úton is részt fogunk még venni a jövőben. Nagyon jól éreztük magunkat.

 • 5.0
B. Mária Anna
Várpalota
2019.09.07

Rendkívül tartalmas úton vettünk részt, de ezek közül is kiemelném a csodálatos Amalfi tengerpart és Capri szigetének a felejthetetlen látványát, az izgalmas pompeji kirándulásunkat, illetve természetesen Róma és Firenze történelmi nevezetességeit. Nagyon praktikus volt, hogy kaptunk egy fülhallgatót, amin keresztül végig az úton hallhattuk az idegenvezetőt, mert a zsúfolt utcákon nem maradtunk le semmiről. Kár is lett volna, mert Zsuzsa idegenvezetőnk nagyon sok érdekeset mondott, felkészültsége és ismeretanyaga páratlan, az olasz életérzésbe is alapos betekintést adott.

 • 4.8
Hajni&Sanyi
Szeged
2018.08.19

Rengeteg látnivaló, feszített a tempó, de az élmény kárpótolt minket! :) Zilzer Zsuzsi felkészültsége páratlan, kedvessége és segítőkészsége kimagasló! :) Köszönjük az extra látnivalókat, amik nem szerepeltek a programban, de Zsuzsinak köszönhetően megélhettük! :) A busz kényelmes, Tóni és Pisti mögött biztonságban éreztük magunkat! A szállások nagyon rendben voltak, a fakultatív vacsi kicsit egysíkú, de finom volt! Ismét élményekkel gazdagodtunk, köszönjük Proko Travel! :)

 • 4.8
Nótáros Mihályné
Tordas
2017.09.17

Kicsit megkésve szeretném köszönetet mondani Zilzer Zsuzsanna idegenvezetőnek, aki az augusztus 23-30. közötti olaszországi utunkon kiváló nyelv,- és ismerettudással vezetett bennünket és a kötelességein felül segített a testvéremnek, valamint a velünk utazó brazil házaspárnak (egyikük sem tudott magyarul) túl lenni a nyelvi nehézségeken, több helyen külön audioguide-ot intézett nekik. Nagyon szép utunk volt, a közel 40 fokos hőség ellenére is. Nótáros Mihályné, Tordas.

 • 5.0
Szakácsné S. Katalin
Gutorfölde
2017.08.22

Június végén, július elején vettünk részt az Önök által nagyon jól szervezett körutazáson. Felejthetetlen élményekben volt részünk! Nagyon köszönjük Kállainé Erzsikének a profi idegenvezetést. Szintén profi soföreinknek a kedvességüket, segítőkészségüket, udvariasságukat! Csillagos ötös mindannyiuknak!!!Szeretnénk még velük utazni!!!!!

 • 5.0
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Olaszország gyöngyszemei úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló területre

Nyaralás Szardínián és ízelítő a szárd kultúrából
Nyaralás Szardínián és ízelítő a szárd kultúrából
5
NAP

Szardínia a Földközi-tenger második legnagyobb szigete, partjainak hossza közel 2.000 km. Lakói évszázadok óta halászatból és pásztorkodásból élnek. Saját nyelvet is beszélnek, így nem véletlenül lett kedvelt, izgalmas úticél. Repülős utazásunk végig egy helyen lakik, így kényelmesen vehetünk részt akár hajókiránduláson, akár szárd lakomán.

399 000 Ft-tól
Az elbűvölő észak-olasz tóvidék
Az elbűvölő észak-olasz tóvidék
5
NAP

4.8

69 értékelés

Gyönyörködjünk az észak-olasz tavakban, s azok festői környezetében, majd merüljünk el Milánó forgatagában.

219 000 Ft-tól
Római vakáció tengerparti pihenéssel
Római vakáció tengerparti pihenéssel
6
NAP

4.7

9 értékelés

Először elmerülünk az ókori Róma látnivalóiban, utána megtehetjük ugyanezt a Tirrén tenger habjaiban. Kapcsoljuk össze a kellemest a még kellemesebbel!

375 000 Ft-tól

Utazások hasonló időpontban

Hanza városok és Dánia
Garantált indulásGarantált indulás
Hanza városok és Dánia
7
NAP

4.9

13 értékelés

A Hanza-szövetség majd fél évezredes működése hatással volt a teljes Balti-térség államaira gazdaságilag, politikailag. Német, dán és svéd városokon átutazva bizonyosodhatunk meg erről, akár repülős csatlakozással is.

399 000 Ft-tól
Párizstól Bordeaux-ig
Párizstól Bordeaux-ig
7
NAP

4.6

13 értékelés

Új, repülős programunk Párizs után a Loire menti kastélyok világába kalauzol bennünket. Innen utunkat nyugat felé folytatjuk, Angers, Nantes, La Rochelle, Cognac, Bordeaux. Nagyon színes a kínálat: Párizs, kastélyok, konyak, bordeaux-i bor.

559 000 Ft-tól
Ezerarcú Bosznia
Ezerarcú Bosznia
5
NAP

4.9

31 értékelés

Az út során a saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla, hogy Mostar és Szarajevó mellett Bosznia még sokkal több kincset rejt.

219 000 Ft-tól

Utazások hasonló árban

A hófödte hegyek közt Svájcban
Garantált indulásGarantált indulás
A hófödte hegyek közt Svájcban
4
NAP

Baselbe repülünk, majd négy napon át a lenyűgöző svájci hegyek közt vonatozunk miközben megismerjük a helyi természeti és kulturális kincseket.

464 000 Ft-tól
Ahol nem bánnak skótul a látnivalókkal
Ahol nem bánnak skótul a látnivalókkal
4
NAP

Nem, nem kötelező az uraknak a skót szoknya viselése az út alatt, de mindenkinek kötelező elmerülni a többszáz éves műremekek világában. Felkeressük többek között a Da Vinci kód című filmből már ismert Rosslyn kápolnát is.

459 000 Ft-tól
Zeusz földjén
Zeusz földjén
7
NAP

4.7

29 értékelés

A Meteóráktól az Olümposzig, Thesszaloniki szépségei és a hívogató homokos tengerpart, kockás abroszos tavernákkal, jéghideg ouzo és tsipuro. Jamasz!

299 000 Ft-tól
Nyaralás Szardínián és ízelítő a szárd kultúrából
Nyaralás Szardínián és ízelítő a szárd kultúrából
5
NAP

Szardínia a Földközi-tenger második legnagyobb szigete, partjainak hossza közel 2.000 km. Lakói évszázadok óta halászatból és pásztorkodásból élnek. Saját nyelvet is beszélnek, így nem véletlenül lett kedvelt, izgalmas úticél. Repülős utazásunk végig egy helyen lakik, így kényelmesen vehetünk részt akár hajókiránduláson, akár szárd lakomán.

399 000 Ft-tól
Párizs ínyenceknek
Párizs ínyenceknek
7
NAP

4.8

33 értékelés

Csak a Louvre termeiben el lehetne tölteni napokat. Mi most mégis arra a lehetetlen küldetésre vállalkozunk, hogy megmutassuk Önöknek a francia főváros megannyi szépségét. Repülős csatlakozási lehetőség! Bon voyage!

389 000 Ft-tól