Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·        Megtekintjük a lagúnák városát, Velencét

·        Kirándulás San Marinoba

·        Ravennába és Udinében is városnézés

·        Homokos tengerparthoz közeli **** szálloda 

Utasaink véleménye

4.9

 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (22)
 • Hasonló utak

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – OLASZORSZÁG – RIMINI (950 km)

Reggeli indulás. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre, mely Rimini tenger­parti szakaszán lesz.

2. NAP: FÜRDÉS

Pihenés, fürdőzés a tengerparton. (Strandszerviz a helyszínen fizetendő). Szállásunk Riminiben **** hotel, közel a homokos tengerparthoz. A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, tus/ WC-vel felszereltek. A szálloda környékén több étterem, taverna, kisvendéglő található. Vacsorázásra mindenki kivá­laszthatja a számára megfelelőt, de arra is van lehetőség, hogy kb. 18 €/fő/napért a szállodában az idegenvezető leszervezi a vacsorát. Ezt lehet igényelni 1–1 napra, de minden napra is. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Azért nem rendel­tük le fixre az egész csoportnak a szállodában a vacsorát, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik esténként különböző hangulatos, tipikus olasz éttermeket, kisvendéglőket szeretné­nek kipróbálni.

3. NAP: RIMINI – RAVENNA – RIMINI (100 km)

Ezen a napon délelőtt kirándulunk Ravennába. A templomokban gyönyörű, több mint 1.500 éves mozaikokkal találkozhatunk, érintjük a legnagyobb olasz költő, Dante síremlékét is. A Piazza del Popolo árkádos házai harmonikussá teszik a teret. Délután érkezünk vissza a szállodánkba. A nap hátra lévő részében pihe­nés, fürdés a tengerparton.

4. NAP: SAN MARINO FAKULT. KIRÁNDULÁS – FÜRDÉS (40 km)

Délelőtt azokkal, akik egy új országot akarnak megismerni, fakultatív kirándulásra megyünk. San Marino a legrégebbi, ma is fennálló köztársaság, egy hegy tetején, ahová már a feljutás is élményekben gazdag. Városnézésünk során láthatjuk a bazili­kát, ahol Szent Marinus ereklyéit őrzik, illetve a Kormányzósági Palotát, amely előtt az őrségváltást is megtekinthetjük. Aki ked­vet és erőt érez magában, felmehet egészen a fellegvárig. Utána szabadidő egy kis vásárlásra is. Várhatóan 15 órára érkezünk vissza a kirándulásról. Fakultatív félnapos San Marino kirándulás: 20 €. (Jelentkezés a helyszínen). Délután fürdés, pihenés.

5. NAP: RIMINI – VELENCE (310 km)

Reggeli után elhagyjuk szállodánkat és Velencébe indulunk. Hajóval megyünk a Szt. Márk térre, ahol megtekintjük a szé­kesegyházat, a Harangtornyot (kívülről) és a Sóhajok híd­ját. A Dózsepalota reneszánsz épülete a tér egyik ékessége. Programunkat folytatva a Rialtóhoz sétálunk a hangulatos hidakkal díszített utcákon keresztül. Ezt követően, aki szeretné, belülről is megtekintheti a Dózsepalotát és Európa leggazda­gabbjaként számon tartott városházát. Aki pihenni akar, az megkóstolhatja a híres olasz kávét és fagylaltot egy kávéház teraszán, vagy megebédelhet egy hangulatos olasz étteremben. Szabadprogramunk után hajóval megyünk vissza a busz parko­lóig és a szállodánk felé vesszük az irányt.

6. NAP: UDINE – AUSZTRIA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST (670 km)

Reggeli után észak felé indulunk. Megállunk Udinében és városnézés. Lefényképezhetjük a dózsék egykori palotáját, és a római, valamint a velencei időkből származó szobrokat és épü­leteket. Ezután a sikátorok közt sétálva felkeressük a régi piac­teret, melyet freskómaradványokkal díszített épületek övezik. Programunk végén felsétálunk a várba, ahonnan jól láthatóak az Alpok vonulatai és a város. Programunk után visszaszállunk autóbuszunkba és folytatjuk utunkat Ausztria és Szlovénia érin­tésével. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban. Ezután min­denkit a felszállási helyére szállítunk.

San Marino vár 5 €
Ravenna - San Vitale 9 €
Velence -hajó 9 €
Velence - Doge palota 20 €
Udine vár 8 €
Postojna 28 €
Ravenna - Mozaikos templom 10 €
San Marino  4 €


Belépők ára: kb. 93 € + fakultatív + idegenforg. adó: 13 €

A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Program
4.8
Idegenvezető
5.0
Szállás
5.0
Ellátás
4.9
Gyakori kérdések
Munkácsy Gyuláné
Budapest
2017.08.05

 • 4.8
Tóth Istvánné
Budapest
2017.08.04

 • 4.8
Pardiné Dr. Szabó Zsuzsanna
Köröstarcsa
2017.08.04

Idegenvezető: Nagyon nagyon magas színvonalú! Köszönöm!!

 • 5.0
Dr. Hernádyné Zorn Klára

2017.08.01

 • 4.8
Kerekes Lilla

2017.08.01

Program: Tartalmas, szép Idegenvezető: Kedves, részletes, mindenre kiterjedő Autóbusz: Kényelmes Szállás: Szuper szállás volt, minden igényünket teljeskörűen kielégítette, ill. felülmúlta

 • 5.0
Schmid László

2017.08.01

 • 4.5
Vincze házaspár
Budapest
2017.07.29

 • 4.8
Boldizsár Mihály

2017.07.25

 • 5.0
Fejes Sándor

2017.07.24

 • 4.5
Pardi Tamás

2017.07.23

Program: Ezt vártuk Idegenvezető: Jó a szöveg+pontos Autóbusz: Kényelmes, gyors Szállás: Szuper, I. osztályú

 • 5.0
Kinyomtatom a programot
Napsütötte Itália Velencével úthoz hasonló utazások